SVEUČILIŠTE U RIJECI

Za riječke studente, u nepromijenjenom radnom vremenu, od sada brine novi liječnik – Josip Eljuga

Rijeka, ordinacija obiteljske medicine

Od 9. rujna studentima riječkog Sveučilišta na raspolaganju je novi liječnik – Josip Eljuga, dr. med. Radno vrijeme ordinacija ostaje nepromijenjeno. Kako bi studenti ostvarili pravo na zdravstvenu zaštitu, potrebno je osobno doći u ordinaciju.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je da od 9. rujna u Ordinaciji obiteljske medicine ordinira novi liječnik Josip Eljuga, dr. med. Na lokacijama Orehovica, na adresi Kalina 12 i Kampus, na adresi Radmile Matejčić 2, raspored radnog vremena ostaje isti kao i telefonski brojevi ordinacije.

Kako bi studenti za vrijeme trajanja studija ostvarili pravo na puni oblik zdravstvene zaštite, potrebno je samo osobno doći u ordinaciju. Sa sobom morate ponijeti zdravstvenu iskaznicu i potpisati suglasnost o odabiru izabranog liječnika u mjestu studiranja.

Radno vrijeme ordinacija je:

  • na adresi Radmile Matejčić 5 (Kampus) – utorkom i petkom
  • na adresi Kalina 12 (Orehovica) – ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom
  • parni datumi – od 07:00 do 14:30 sati
  • neparni datumi – od 13:00 do 20:30 sati.

Više informacija pronađite ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

1

Božićna humanitarna palačinkijada

Studenti farmacije u božićnom duhu pomažu Hrabricama

Studenti FBF-a 20. prosinca organiziraju humanitarnu palačinkijadu, a sav će prilog donirati inicijativi Hrabrice. Dođite, osladite se, zabavite se i vratite osmijeh na dječja lica učinivši dobro djelo.

Jelo

Studentski centar Osijek

Poznati datumi otvaranja osječkih studentskih menzi

S početkom rujna počinju raditi osječke studentske menze. Provjerite kada točno i njihovo radno vrijeme.

16. London, Ujedinjeno Kraljevstvo

Klub Zona

Sve o britanskim sveučilištima iz prve ruke

– Blagdanski povratak splitskih britanskih studenata prilika je da svoja iskustva, dojmove i preporuke podijele s potencijalnim britanskim studentima.  – najavljuje Tina Alujević.

Učenje

Obrazovanje putem Interneta

Postanite Master of Business Administration pomoću online tečajeva!

Razmišljate o poslovnoj školi, no odbijaju vas visoke cijene školarine? Online internetski tečajevi na Courseri i sličnim platformama približno predstavljaju osnovni nastavni plan vrhunskih MBA programa.

Regionalno natjecanje u idejama

Studentsko poduzetništvo

Prvo regionalno sveučilišno natjecanje u idejama pobjednicima osigurava do 500 tisuća eura investicije

„Prvo regionalno natjecanje sveučilišta u stvaranju inovativnih ideja” okupit će poduzetne studente s ciljem aktivacije i ostvarivanja njihova punog kreativnog potencijala. Sudionici će dobiti izvanrednu priliku da vlastite ideje i znanja pretvore u stvaran poduzetnički projekt koji može biti nagrađen investicijom u pozamašnom iznosu do čak 500 tisuća eura.