LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

YUFE Studentsko putovanje: prilika za studiranje na deset europskih sveučilišta

Iskustvo studiranja u međunarodnom okruženju, multikulturizam te druženje s kolegama iz cijele Europe, samo su neke od prednosti ovog programa koji je također besplatan.

Iskustvo studiranja u međunarodnom okruženju, multikulturizam te druženje s kolegama iz cijele Europe, samo su neke od prednosti ovog programa koji je također besplatan.

Sveučilište u Rijeci svojim studentima pruža šansu da studiraju na 10 europskih sveučilišta. Po vlastitom izboru i prilagođenom rasporedu, studenti mogu prisustvovati predavanjima, usavršavati se u novim jezicima putem jezičnih tečajeva, stjecati stručno iskustvo ili volontirati. 

Iskustvo studiranja u međunarodnom okruženju, multikulturizam te druženje s kolegama iz cijele Europe, samo su neke od prednosti ovog programa koji je također besplatan. Svi sudionici sami odabiru aktivnosti i tečajeve koje žele pohađati.
 

„Imam širok spektar interesa. YUFE mi omogućava da gradim svoj kurikulum točno onako kako ja želim“, kaže YUFE alumna Eveline van Eerd, za program koji je objavilo Sveučilište.


Ako se želite prijaviti, trebate ispuniti samo dva kriterija: da ste student/ica barem druge godine preddiplomskog studija i da se znate koristiti engleskim jezikom. Svi sudionici programa mogu upisati željene kolegije i aktivnosti na YUFE sveučilištima koja nude preko 300 fizičkih i online kolegija i 100 izvannastavnih aktivnosti.

Prijaviti se možete do 3. studenoga 2023., putem poveznice.

Za one koji žele znati više, YUFE Open Days održat će se 18. i 30. listopada od 11 do 13 sati online.

FOTO: SVEUČILIŠTE U RIJECI