Odluka Sveučilišta u Rijeci

Volontiranjem na Europskim sveučilišnim igrama do 3 ECTS boda

Logo Sveučilišta

Studenti Sveučilišta u Rijeci volontiranjem na Europskim sveučilišnim igrama mogu dobiti čak 3 ECTS boda.

Studenti Sveučilišta u Rijeci u ljetnom semestru tekuće akademske godine imaju priliku volontirati na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb – Rijeka 2016. Odlična je vijest da im je omogućeno dobivanje 3 ECTS boda za takav angažman. Na inicijativu ESI 2016. pokrenuti su razgovori na ovu temu s predstavnicima Filozofskog fakulteta, a konačna pozitivna odluka donesena je na senatu Sveučilišta u Rijeci.

Upisivanjem kolegija Studenti i zajednica 1 ostvaruju tu mogućnost. Nastava se održava online, a nositelji kolegija su Bojana Ćulum i Vjeran Pavlaković s riječkog Filozofskog fakulteta. Samo volontiranje na Igrama vodit će se kao praktični dio kolegija, a kolegij će obuhvaćati teme iz područja volonterstva i uključenja akademske zajednice u procese volontiranja.

Pravo upisa imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci, već sada to mogu učiniti putem studomata, a broj prijava nije ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu, posjetitelji

Više od 5500 stipendija i 80 izlagača

Pogledajte što ste sve propustili na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja!

U Zagrebu se 13. listopada, a u Rijeci 15. listopada, održao 11. Sajam stipendija u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja. Provjerili smo kako je bilo i razgovarali sa studentima.

Volonteri na Hoomstocku

Poziv Humske udruge mladih

Festival Hoomstock traži volontere

Do 26. lipnja zaprimaju se prijave za volontiranje na blagajni Hoomstocka, u backstageu i u fotosekciji.

Naslovna

„Srce vjeruje, um ostvaruje"

FOTO: Svečano otvorene treće Europske sveučilišne igre

Na stadionu Mladost u Zagrebu svečano su otvorene treće Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016. Svečana ceremonija bila je uvertira u dva tjedna uzbuđenja koja očekuju sportaše i ostale sudionike.

Kviz za regrutaciju

Regrutacija članova

Riješi kviz i u par klikova saznaj jesi li spreman za novo iskustvo i nove vještine

Želiš steći iskustvo i nove vještine te se okušati u nečemu novome, ali nisi siguran imaš li vremena i hoćeš li svoje obaveze znati dobro organizirati? Naš će ti kviz sigurno dati odgovore i na ta pitanja.

Student laptop

Natječaj Sveučilišta u Rijeci

Voditelju najboljeg studentskog projekta 1000 kn i rektorovo priznanje

Rektorova nagrada dodijelit će se studentu koji se posebno istaknuo u organizaciji i realizaciji projekta protekle akademske godine. Sastoji se od tiskanog priznanja, ali i novčane nagrade u iznosu od 1000 kuna.