Odluka Sveučilišta u Rijeci

Volontiranjem na Europskim sveučilišnim igrama do 3 ECTS boda

Logo Sveučilišta

Studenti Sveučilišta u Rijeci volontiranjem na Europskim sveučilišnim igrama mogu dobiti čak 3 ECTS boda.

Studenti Sveučilišta u Rijeci u ljetnom semestru tekuće akademske godine imaju priliku volontirati na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb – Rijeka 2016. Odlična je vijest da im je omogućeno dobivanje 3 ECTS boda za takav angažman. Na inicijativu ESI 2016. pokrenuti su razgovori na ovu temu s predstavnicima Filozofskog fakulteta, a konačna pozitivna odluka donesena je na senatu Sveučilišta u Rijeci.

Upisivanjem kolegija Studenti i zajednica 1 ostvaruju tu mogućnost. Nastava se održava online, a nositelji kolegija su Bojana Ćulum i Vjeran Pavlaković s riječkog Filozofskog fakulteta. Samo volontiranje na Igrama vodit će se kao praktični dio kolegija, a kolegij će obuhvaćati teme iz područja volonterstva i uključenja akademske zajednice u procese volontiranja.

Pravo upisa imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci, već sada to mogu učiniti putem studomata, a broj prijava nije ograničen.

Komentari na članak

Vezani članci

USE-IT volontiranje

Info zona poziva sve mlade!

Pomozi turistima, upoznaj vršnjake, druži se i zabavi - volontiraj u USE-IT timu!

Info zona traži volontere za USE-IT tim koji će pomagati mladim turistima koji odluče dio ljeta provesti u Splitu!

DAY

Regrutacija volontera

Zašto odraditi praksu baš u SIK-u?

Zahvaljujući postignućima koje SIK s portalom Studentski.hr i drugim projektima niže već godinama, ova je udruga postala značajna referenca u životopisu u očima poslodavaca diljem Hrvatske. Priključiti se gomili mladih entuzijasta koji unapređuju okruženje mladih moguće je do 21. listopada.

STIFF - Međunarodni festival studentskog filma 1

Međunarodni studentski filmski festival u Rijeci

Filmske poslastice i premijere na STIFF-u

Ovogodišnji će STIFF ponuditi i filmove koji još nisu imali priliku igrati na festivalima pa će ih riječka publika imati priliku gledati premijerno.

Lokalni odbor AIESEC Osijek

Volontiraj i stekni vrijedno iskustvo

AIESEC Osijek: Uključi se i napravi promjenu!

Trebaš promjenu? Želiš upoznati nove ljude i družiti se s internacionalnim studentima, organizirati projekte i naučiti knjižiti u Synesisu, raditi u PhotoShopu ili drugima pokazati kako se to radi? Prijavi se!

Razgovor za posao

Volontiraj i ti

Volontiranje za poslodavce ravnopravno s radnim iskustvom; potvrdili i volonteri Studentskog.hr

U poslovnom svijetu neprestano se inzistira na radnom iskustvu. Jedan je od načina kako studenti mogu dobiti potrebno iskustvo volontiranje. Ono se pokazalo korisnim i u slučajevima mnogih članova portala Studentski.hr.