LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Usavršavanje vještina

Volontiraj na drugom izdanju EUSA Combat Prvenstva u Zagrebu

Vrijedno iskustvo, obroci, smještaj te uniforma samo su neke od pogodnosti koje ćete dobiti kao volonteri.

Vrijedno iskustvo, obroci, smještaj te uniforma samo su neke od pogodnosti koje ćete dobiti kao volonteri.

Iskoristite slobodno vrijeme nakon ispitnih rokova za stjecanje iskustva volontiranjem na Europskom sveučilišnom prvenstvu u borilačkim sportovima u Zagrebu (EUSA). Volontirati možete u čak 8 područja: medijskom timu, medicinskom timu, timu za protokol i dodjelu odličja, info-pointu, IT i akreditacijskom timu, sportskom timu, timu za logistiku te u timu za transport. 

EUSA Combat 2023 ove se godine održava od 20. do 23. srpnja 2023, a uključivat će četiri sporta u četiri dvorane – karate, taekwondo, kickboxing i judo. Na prošlogodišnjem prvenstvu sudjelovalo je čak 1300 natjecatelja s 404 različita sveučilišta i 36 zemalja, zbog čega je osvojilo titulu najvećeg Europskog sveučilišnog prvenstva.
 

Nudimo nezaboravno iskustvo, rad u međunarodnom okruženju, prepoznavanje i usavršavanje vještina i talenata koje već posjeduješ te mnoga nova prijateljstva. Svaki volonter će dobiti volontersku uniformu, obroke u smjenama i potvrdu o volontiranju, stoji na prijavnici.


Prijaviti se mogu volonteri stariji od 15 godina koji imaju izvrsne komunikacijske vještine i poznavanje engleskog jezika. Nadalje, potrebno je proći kroz nekoliko koraka: online registracija, intervju i edukacije, a bit će osiguran smještaj za volontere koji žive izvan Zagreba od 18. srpnja do 24. srpnja 2023.

Prijaviti se možete na poveznici.
 
FOTO: UNSPLASH