SD Cvjetno naselje

Više mjesta za druženje u novootvorenoj slastičarnici na Cvjetnom

Caffe bar Cvjetno

Subvencionirane slastice nakon više od godine dana opet se poslužuju u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Studenti smješteni u Studentskom domu Cvjetno naselje, ali i svi ostali koji se tamo nađu na ručku ili večeri, opet mogu uživati u subvencioniranim slasticama caffe bara Cvjetno. Kafić je opet otvorio svoja vrata u ponedjeljak, 13. ožujka 2017. Stanovnici doma nakon završetka prošlogodišnje obnove domova bili su razočarani činjenicom da neobnovljena slastičarnica do daljnjeg ne nastavlja s radom pa vjerojatno prošlog tjedna nisu ni primijetili promjene pri prolasku pored caffe bara Cvjetno.

FOTO: Studentski.hr

Jedan od najboljih dijelova studentskog života svakako je pravo na subvencioniranu prehranu, s posebnim naglaskom na kolače i razne slastice kojima si studenti često uljepšavaju dan. Ponuda kolača u nanovo otvorenom kafiću još je uvijek jednaka prijašnjoj, a subvencionira se i sladoled raznih okusa. Interijer je zadržao stara obilježja, a dodano je i nekoliko većih stolova koji će vjerojatno postati stalna mjesta druženja većih skupina studenata. Tijekom cijelog dana traži se mjesto više – kao da i nisu prestali s radom. Kolači su jednako ukusni kao i prije, a studenti su zadovoljni.

– Nedostajalo nam je ovakvo low-budget mjesto za druženje. Kolači su super, a tete su simpatične. – rekla je jedna od studentica koje su se tamo zatekle na popodnevnoj kavi.

Radno vrijeme kafića tijekom tjedna je od 8 do 21 sat, a slastice se prodaju od 11 sati do kraja radnog vremena. Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Komentari na članak

Vezani članci

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora logo

Imate dobru ideju, ali ne znate kako je ostvariti?

Uključite se u Mrežu studentskih poduzetničkih inkubatora

Poziv je posebno namijenjen studentima koji ne znaju kako ih realizirati svoje ideje, onima koji vide stvari koje drugima promaknu te onima koji pronalaze rješenja kad drugi odustaju. Smatrate li da ste među njima, ovo je prava prilika za vas!

uniri

Sveučilište u Rijeci

Panel rasprava "Res, non verba" za izbor novog rektora

Na panel raspravi "Res, non verba" sudjelovat će šest kandidata za izbor novog rektora Sveučilišta u Rijeci koji će ga voditi naredne četiri godine.

Snimanje filma

Pretvorba ideja u filmski jezik

„Filmska RUNDA“: Besplatna radionica izrade prvog filmskog uratka

Iskusni filmaši stručno će voditi polaznike kroz proces osmišljavanja, pripreme, snimanja i montaže prvog filmskog uratka koji će poslužiti kao najava ovogodišnje „Filmske RUNDE“.

Sveučilište u Dubrovniku

Raspisana dva natječaja

Sveučilište u Dubrovniku dodjeljuje stipendije redovitim studentima

Dodjeljuje se pet stipendija studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa te 15 stipendija najboljim redovnim studentima preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku.

IRO

Izvješće istraživanja Eurostudent V

Neravnomjerna raspodjela stipendija u Hrvatskoj

U izvješću Eurostudent V preporuča se nositeljima obrazovne politike preispitivanje kriterija za dodjeljivanje stipendija iz javnih izvora kako bi se osiguralo da stipendije dobivaju oni koji imaju dokazivo najveću potrebu.