SD Cvjetno naselje

Više mjesta za druženje u novootvorenoj slastičarnici na Cvjetnom

Caffe bar Cvjetno

Subvencionirane slastice nakon više od godine dana opet se poslužuju u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Studenti smješteni u Studentskom domu Cvjetno naselje, ali i svi ostali koji se tamo nađu na ručku ili večeri, opet mogu uživati u subvencioniranim slasticama caffe bara Cvjetno. Kafić je opet otvorio svoja vrata u ponedjeljak, 13. ožujka 2017. Stanovnici doma nakon završetka prošlogodišnje obnove domova bili su razočarani činjenicom da neobnovljena slastičarnica do daljnjeg ne nastavlja s radom pa vjerojatno prošlog tjedna nisu ni primijetili promjene pri prolasku pored caffe bara Cvjetno.

FOTO: Studentski.hr

Jedan od najboljih dijelova studentskog života svakako je pravo na subvencioniranu prehranu, s posebnim naglaskom na kolače i razne slastice kojima si studenti često uljepšavaju dan. Ponuda kolača u nanovo otvorenom kafiću još je uvijek jednaka prijašnjoj, a subvencionira se i sladoled raznih okusa. Interijer je zadržao stara obilježja, a dodano je i nekoliko većih stolova koji će vjerojatno postati stalna mjesta druženja većih skupina studenata. Tijekom cijelog dana traži se mjesto više – kao da i nisu prestali s radom. Kolači su jednako ukusni kao i prije, a studenti su zadovoljni.

– Nedostajalo nam je ovakvo low-budget mjesto za druženje. Kolači su super, a tete su simpatične. – rekla je jedna od studentica koje su se tamo zatekle na popodnevnoj kavi.

Radno vrijeme kafića tijekom tjedna je od 8 do 21 sat, a slastice se prodaju od 11 sati do kraja radnog vremena. Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Komentari na članak

Vezani članci

Logo NZPUSS-a

Natječaj za stipendije

NZPUSS dodjeljuje najmanje 400 stipendija

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Natječaj traje do 9. siječnja 2017. godine.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Poboljšanje života osoba s Duchenneovom bolesti

Hrvatski savez osvojio svjetsku nagradu za podizanje svijesti o DMD-u; donacija namijenjena studentima

– Zahvaljujući donaciji, pokrenut ćemo „online” obrazovnu inicijativu namijenjenu studentima zdravstvenih usmjerenja kako bi mogli prepoznati i dijagnosticirati Duchenne kod dječaka u što ranijoj dobi. – istaknula je predsjednica Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.

Varaždin – Stari grad

Studentski centar Varaždin

Raspisan natječaj za smještaj u varaždinskom domu i smještaj kod privatnih poslodavaca

Studenti se natječu za: 811 mjesta SC-a Varaždin, 60 subvencija za student smještene kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, 20 subvencija za privatni smještaj u Koprivnici i Križevcima te 30 u Bjelovaru. Prijave se šalju poštom do 27. srpnja 2018.

S4S studenti

Udruga Studenti za studente Split

Upišite svoje misli u knjigu žalbi i pohvala na splitskom Sveučilištu

Studentima će se omogućiti da na jednom mjestu iznesu sve što im smeta i/ili sve što bi pohvalili na svojim fakultetima.

Zgrada

Na današnji dan

140. obljetnica prirodoslovlja na Sveučilištu u Zagrebu

Prirodoslovno-matematički fakultet obilježava 140 godina organizirane nastave prirodoslovlja i matematike na Sveučilištu u Zagrebu.