LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sadašnje i buduće pravnike

Uskoro Dan karijera na Pravnom fakultetu

Cijelo događanje namijenjeno je alumnima i sadašnjim studentima Pravnog fakulteta u Rijeci.

Cijelo događanje namijenjeno je alumnima i sadašnjim studentima Pravnog fakulteta u Rijeci.

U ponedjeljak, 7. ožujka 2022. na Pravnom će fakultetu Sveučilišta u Rijeci biti održan Dan karijera Pravnog fakulteta u Rijeci, stoji na stranicama Sveučilišta. Posebni gosti ovogodišnjeg Dana karijera bit će ministar pravosuđa i uprave dr. sc. Ivan Malenica (kao izaslanik predsjednika Vlade RH mr. sc. Andreja Plenkovića) te predsjednik Vrhovnog suda RH mr. sc. Radovan Dobronić.

Održat će se panel na kojem će alumni i studenti moći čuti sjajna iskustva iz njihovih karijera, dobiti odgovore na svoja pitanja i možda dobiti ideje za svoja buduća zaposlenja.

Bit će predstavljen i novi Alumni PRAVRI klub – modul PROVIS programa te budući Centar za karijere. Središnje događanje bit će i predstavljanje poslodavaca partnera, koji ujedno imaju i otvorena radna mjesta za buduće vježbenike i  pripravnike.

U posljednjem dijelu programa bit će održane radionica Pravno istraživanje i pisanje diplomskog/završnog rada i korištenje sustava PROVIS te radionica o razvijanju poduzetničkih vještina. Cijelo događanje namijenjeno je alumnima i sadašnjim studentima Pravnog fakulteta u Rijeci.
FOTO: PEXELS