Svjetski dan slobode medija

USKN Komuna raspisala natječaj za najbolju fotografiju, pisani i likovni rad

Žena gleda u ocean

U sklopu simpozija „Mediji na drukčiji način“ raspisan je natječaj za najbolje studentske radove, a tema je ovog izdanja „Žene u medijima“. Prijave traju do 30. travnja u ponoć.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna i ove godine povodom Svjetskog dana slobode medija organizira simpozij Mediji na drukčiji način. Tema je devetog izdanja Žene u medijima, a održat će se 4. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u dvorani Zagreb.

Kao i svake godine do sada, u sklopu simpozija organiziran je i natječaj za najbolje studentske radove u sljedećim kategorijama: fotografija, likovni i pisani rad. Natječaj je otvorenog tipa, odnosno nema zadanih tema – jedini je uvjet da tema rada bude povezana s temom ovogodišnjeg simpozija.

Pravila za sudjelovanje:

  • na natječaj se mogu prijaviti svi studenti sa svih smjerova, fakulteta, sveučilišta
  • osoba smije poslati najviše dvije fotografije, dva likovna uratka i dva pisana rada
  • za sve radove natjecatelj mora smisliti vlastiti naslov, a za fotografiju i likovni uradak treba napisati i kratak opis (do dvije rečenice)
  • pisani rad mora imati najmanje karticu teksta (1800 znakova s razmacima)
  • sve radove s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem šaljete na e-mail uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ
  • radovi se primaju do 30. travnja u ponoć

Za likovni rad i fotografiju dozvoljene su sve tehnike crtanja i kreativnog izražavanja te svi alati za uređivanje fotografija. Pisani rad treba imati uvod, razradu i zaključak, a cilj je izraziti i argumentirati svoja mišljenja, ideje i stajališta. Stoga organizatori savjetuju da bude pisan u stilu eseja, kritike ili kolumne te da izbjegavate formu seminarskog rada.

Radovi se anonimno šalju žiriju. Svi će biti izloženi u predvorju dvorane Zagreb za vrijeme simpozija, kada će se proglasiti pobjednici. Nagrade osiguravaju: Jesenski i Turk, HUOJ, Gavella, Algoritam, Pani ZagrebKim’s CoffeeGood Vibrations, PickboxMuzej iluzijaMuzej suvremene umjetnosti.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nam se obratiti na Facebook USKN KomunaFacebook Mediji na drukčiji načinTwitter USKN Komuna, e-mail uskn.komna@gmail.com i Blog USKN Komuna.

Komentari na članak

Vezani članci

novac

Financijska potpora

Sveučilište u Rijeci dodjeljuje stipendije za izvrsnost

Saznajte kako i vi možete postati korisnik stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci.

Simpozij Industrijske elektronike

Simpozij industrijske elektronike 2015.

Simpozij industrijske elektronike će se i ove godine održati u hotelu Panorama

Simpozij će se održati 20. ožujka 2015. godine u hotelu Panorama u 20 sati.

Studentsko natjecanje u programiranju

Studentsko natjecanje

„Code Quest": prvo sveučilišno prvenstvo u programiranju – uskoro

Ako posjeduješ zavidne programerske vještine, a kodiranje ti je u malom prstu, razmisli o prijavljivanju na „Code Quest", prvo sveučilišno prvenstvo u studentskom programiranju. Pobjeda na natjecanju može ti donijeti vrlo atraktivne nagrade, kao i laskavu titulu sveučilišnog prvaka u programiranju!

ZVU

Zdravstveno veleučilište Zagreb

Natječaj za osobito nadarene studente 2. i 3. godine

Stipendije u iznosu od 10 000 kn dodijelit će se četrdeset studenata Zdravstvenog veleučilišta.

IEEEmadC

Mobilne aplikacije

Produžen rok prijave na IEEEmadC natječaj

Kako bi se pristupilo natjecanju potrebno je biti član IEEE. Ono što najviše veseli jest mnoštvo nagrada za natjecatelje, poput smartphonea, tableta te novčanih iznosa.