LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nove prilike

Upoznajte prednosti života i rada u Austriji s ABA-WORK in AUSTRIA

Saznajte koje poslovne prilike, ali i kakvo inovativno okruženje vas čeka u Austriji.

Saznajte koje poslovne prilike, ali i kakvo inovativno okruženje vas čeka u Austriji.

Ako razmišljate o životu u inozemstvu, onda je online webinar Living & Working in Austria, u organizaciji Austrian Business Agency – WORK in AUSTRIA, pravo mjesto za vas. Rad u inovativnom okruženju, vrhunski sustav socijalne sigurnosti i kvalitetna zdravstvena skrb samo su neke od prednosti života i rada u Austriji. 

Sve informacije o prilikama koje vas čekaju saznajte na sasvim BESPLATNOM online webinaru koji će se održati 28. studenog od 11:00 do 12:00 sati. Prijavite se za sudjelovanje putem ove poveznice.
 

Niz poslovnih prilika


Ovaj besplatan webinar namijenjen je studentima, zaposlenicima te stručnjacima s IT područja, tehnike, strojarstva, farmacije, kemije, građevine i sličnih profesija, koji razmišljaju o preseljenju u Austriju. A o preseljenju razmišljaju jer, osim prekrasnih krajolika i bogate povijesti, Austrija nudi iznimne poslovne prilike i inovativna radna okruženja, ali i raznoliku kulturnu i slobodnu ponudu.

Osim što ćete naučiti sve o prilikama koje bi vam se mogle otvoriti, saznat ćete i sve o agenciji ABA – WORK in AUSTRIA, uslugama i resursima koji su dostupni kvalificiranim radnicima i stručnjacima koji su zainteresirani za preseljenje u Austriju. 
 

Odgovori na važna pitanja


Bez obzira jeste li student, diplomant ili stručnjak, imat ćete priliku dobiti opće informacije o životu i radu u Austriji. Odgovore na pitanja o kvaliteti života, pravnom okviru rada u Austriji, troškovima života, opcijama smještaja te relokaciji potražite na online webinaru.
 

KADA


Besplatan online webinar održat će se 28. studenog od 11:00 do 12:00 sati. 
 

GDJE


Webinar se održava online, a potrebno je samo prijaviti se na poveznici.

Za sve dodatne informacije pošaljite upit na e-adresu: zagreb@advantageaustria.org 



FOTO: ABA, PR
 

 
FOTO: PR, ABA