LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
American Public University

Upoznajte prednosti i mogućnosti online studija i dobijte američku diplomu

American Public University pruža kvalitetno obrazovanje po razumnim cijenama, a s online studijem možete se upoznati 16. travnja, u KGZ-u na Odjelu za djecu i mladež.

American Public University pruža kvalitetno obrazovanje po razumnim cijenama, a s online studijem možete se upoznati 16. travnja, u KGZ-u na Odjelu za djecu i mladež.

Oduvijek ste željeli završiti fakultet, magisterij ili MBA, ali zbog posla ili obitelji niste stigli? Sada imate fantastičnu mogućnost ostvariti svoje ciljeve i napredak u karijeri s diplomom američkog sveučilišta kojeg možete pohađati u toplini svog doma.

Prezentacija o ovakvom načinu studiranja održava se u Zagrebu, 16. travnja, u KGZ-u na Odjelu za djecu i mladež (Starčevićev trg 4) s početkom u 17:30. 

Jedno od osnovnih principa ovog Sveučilišta je pružanje kvalitetnog obrazovanja po razumnim cijenama. Cijene školarina i knjiga na preddiplomskom studiju niže su 20% od ostalih sveučilišta u SAD-u, dok su cijene školarina i knjiga na diplomskom studiju niže za više od 33% u odnosu na ostala američka sveučilišta.

Prijave na programe su u tijeku, a početak studiranja moguć je tijekom čitave godine. Regionalni centri podrške uvijek su vam na raspolaganju.

KLJUČNA OBILJEŽJA:

- upisi svaki prvi ponedjeljak u mjesecu

- mogućnost upisa po semestrima

- nastava i ispiti izvode se online

- online platforma za podršku i komunikaciju s profesorima u SAD-u

- cijenjeni profesori s bogatim radnim iskustvom

- online sveučilišna knjižnica

STUDIJSKI ODJELI:

- School of Business

- Science, Technology, Engineering and Mathematics

- Security and Global studies

- Arts and Humanities

- Health Science

Mjesto na prezentaciji možete rezervirati porukom na 091/481-2200 ili na petra.mesic@bhv.hr.

FOTO: FACEBOOK