Četvrti Smart Caffe u Osijeku

Upoznajte Belu Ikotića, velikog IT stručnjaka

4. Smart Caffe

Na novi SmartCaffe u Osijeku stiže Bela Ikotić, jedan od vodećih IT stručnjaka. Ovog puta studentima nudi mogućnost prakse u Osijek Software Cityju.

Udruga studenata marketinga Bookmark, u petak 11. ožujka u 20 sati organizira svoj četvrti Smart Caffe s Belom Ikotićem. Ovog puta u caffe bar Peppermint dovodi Belu Ikotića.

Bela je jedan od najzaslužnijih za prepoznatljivost branda Osijek Software Cityja gdje djeluje kao tajnik. Trenutno radi kao Inovation Manager za Microsoft i tehnološki koordinator u Poduzetničkom inkubatoru BIOS. Uključen je u mnoštvo projekta razvoja industrije i tržišta u gradu Osijeku kao što su Coworking Osijek, Proof of Concept, Software startup akademija, Microsoftov inovacijski centar u Osijeku.

Na nadolazećem, četvrtom Smart Caffeu, studenti će dobiti priliku upoznati se sa jednim od vodećih IT stručnjaka kao i priliku za zapošljavanje. Naime, Bela je najavio da studentima koji pokažu najviše entuzijazma nudi studentski posao i mogućnost prakse u Osijek Software Cityju.

Komentari na članak

Vezani članci

MOZAK

Znanstveno-stručna manifestacija

Zanimljiva događanja u sklopu 11. Tjedna psihologije u Hrvatskoj

Kroz mnoštvo zanimljivih i edukativnih radionica, predavanja i tribina zavirite u intrigantan svijet psihologije i upoznajte se s raznolikim aspektima psihologijske znanosti u teoriji i praksi.

cover primatijada

Znanstveno-stručno-sportski susret

Osijek je ukupni pobjednik Primatijade 2016.

U Rovinju su se okupljali i povezivali studenti različitih prirodnih znanosti radi ostvarivanja međusobne suradnje kroz plenarna predavanja, radionice i sportske aktivnosti. Primatijada je još jednom poticala kolegijalnost i unapređenje načina za međusobno nadopunjavanje struka.

Linija u menzi na Cvjetnom

SC Osijek

Osječka menza „Gaudeamus” ponovno radi vikendom; studenti zadovoljni

S obzirom na veliki broj žalbi studenata zbog prestanka rada subotom i nedjeljom, popularni osječki restoran Gaudeamus ponovno počinje raditi tim danima. Restorani Istarska i Campus rade po uobičajenom radnom vremenu.

SKUC Osijek

SKUC - kreativna kuća za studente

FOTO: Novi smještaj za osječke studente

U Osijeku se od 1. listopada 2015. otvara SKUC - kreativna kuća za studente u centru grada. SKUC je namijenjen isključivo studentima, a nastao je kao kombinacija privatnoga i javnoga prostora.

Digitalna karijera 2015.

#DigitalnaKarijera u Osijeku

Pronađi karijeru u digitalnom svijetu!

U organizaciji portala Netokracija u Osijeku će se 4. prosinca održati poludnevni događaj #DigitalnaKarijera. Cilj je događaja približiti zainteresiranima, uključujući i studente (ne)tehničkih fakulteta, karijeru u digitalnom svijetu.