Fakultet organizacije i informatike

Umrežavanje bivših i sadašnjih studenata Menadžmenta poslovnih sustava

Umrežavanje bivših i sadašnjih studenata Menadžmenta poslovnih sustava 1

Okupljanje je organizirano kako bi se uspostavila trajna veza s bivšim polaznicima studija, njihovim tvrtkama i organizacijama u kojima su zaposleni.

U Varaždinu su se na Fakultetu organizacije i informatike, 17. lipnja okupili bivši i sadašnji polaznici specijalističkog poslijediplomskog studija Menadžment poslovnih sustava. Ideja ovog okupljanja uspostavljanje je trajne veze s bivšim polaznicima studija, njihovim tvrtkama i organizacijama u kojima su zaposleni. Cilj je motivacija svih polaznika studija, kao i obavještavanje o razvojnim planovima na studiju.

Iz tog razloga, polaznicima studija obratio se prof. dr. sc. Tihomir Hunjak, voditelj poslijediplomskog specijalističkog studija Menadžment poslovnih sustava. Istaknuo je potrebu i važnost ovakvih događaja, razmjene iskustva, ali i umrežavanja i međusobnog druženja. Naglasilo je kako bivši polaznici studija mogu aktivno utjecati na profiliranje novih nastavnih planova i programa studija, pomagati u marketingu i samoj promociji.

Nakon formalnog dijela, uslijedilo je neformalno druženje u prostorima Fakulteta.

Foto: FOI

Komentari na članak

Vezani članci

Gavella

Manifestacija u Gavelli

„Krležine noći”: okupljanja odabranih studentskih radova

Kako bi se još jednom usmjerio reflektor na nezaobilazan značaj Krležina pisma u hrvatskoj kulturi, još će se jednom održati manifestacija „Krležine noći”, a u njenu će se sklopu izvesti „Banket u blitvi, fragmenti” i „U agoniji, presto ma non troppo”.

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

FOI otvara svoje prostorije

Dan otvorenih vrata Fakulteta organizacije i informatike

Zainteresirani posjetitelji će moći saznati sve o studiju i nastavnom programu, a organizirat će se i razgledavanje predavaonica, IT laboratorija i knjižnice.

Isto

Financijska podrška

Dodjeljuju se stipendije za poslijediplomski studij u Kini; prijaviti se mogu i hrvatski studenti

Stipendije u iznosu od 2500 i 1200 američkih dolara namijenjene su studentima poslijediplomskih studija Sveučilišta u Makau, a rok je za prijavu 31. listopada.

Primatijada 2014.

Primatijada 2014.

Završena Primatijada: prvi susret studenata PMF-a u Hrvatskoj

Prošli smo tjedan najavili da se u Poreču od 8. do 11. svibnja održava prvo okupljanje studenata prirodoslovno matematičkih fakulteta s pet hrvatskih sveučilišta. Danas, tri dana poslije završetka donosimo vam izvještaj s Primatijade 2014.

FOI - zgrada fakulteta

Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu

Potpisan sporazum o suradnji između studentskog startup projekta MyBeeLine i sustava za podršku startup@foi

– Ovo je odlično rješenje za odmak od straha jer smo sada prepoznati od strane Fakulteta, a to je već dokaz da se radi o ozbiljnom i perspektivnom projektu. – istaknuo je Alen Huskanović, jedan od studenata koji radi na projektu