LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni kongres

U tijeku su prijave na ERFUSS; sudjelovati mogu studenti svih fakulteta

Do 1. travnja otvorene su prijave za sudjelovanje na međunarodnom online kongresu ERFUSS. Sudjelovati mogu svi koje zanima edukacijsko-rehabilitacijsko područje.

Do 1. travnja otvorene su prijave za sudjelovanje na međunarodnom online kongresu ERFUSS. Sudjelovati mogu svi koje zanima edukacijsko-rehabilitacijsko područje.

Otvorene su prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem ERFUSS-u. Održat će se od 23. do 25. travnja, ali ovog puta u online obliku. 

Riječ je o kongresu koji se svake dvije godine od 2014. održava na kampusu Borongaj. 

– Kratica ERFUSS znači ERF u suradnji s…, čime ovaj kongres naglašava važnost suradnje između tri studijska smjera na našem fakultetu, suradnje s ostalim strukama kao i međunarodnu suradnju. Na ovom kongresu međusobno izmjenjujemo znanja, stajališta i iskustva te uspostavljamo poznanstva na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Osim studenata, na kongresu će izlagati i stručnjaci sa svakog studijskog smjera koji će održati plenarna predavanja. – pojašnjavaju organizatori.

Prijave su otvorene do 1. travnja, a vrše se ispunjavanjem jednog od obrazaca na poveznici. Zainteresirani se, naime, mogu prijaviti kao aktivni ili kao pasivni sudionici. Aktivno sudjelovanje pritom podrazumijeva održavanje usmene prezentacije ili provođenje radionice.

Organizatori ističu da su dobrodošli svi koje zanima edukacijsko-rehabilitacijsko područje – od rehabilitatora, logopeda i socijalnih pedagoga do inženjera, umjetnika, programera, psihologa i ostalih. Ne moraju, dakle, biti studenti ERF-a.
FOTO: PIXABAY