LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ISTICANJE POSTIGNUĆA

U Rijeci promovirani prvostupnici i magistri politehnike i informatike

Svečana promocija bila je prilika da se istakne uspjeh i postignuća svih diplomiranih studenata, te da im se čestita na njihovom završetku studija.

Svečana promocija bila je prilika da se istakne uspjeh i postignuća svih diplomiranih studenata, te da im se čestita na njihovom završetku studija.

Svečana promocija prvostupnika politehnike i magistara politehnike i informatike održana je na Filozofskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci 19. lipnja 2023.

Diplome su dodijeljene uz prisustvo profesorice Marte Žuvić, prorektorice za studije, studente i osiguranje kvalitete, i voditelja studija, profesora Damira Purkovića. Na Sveučilišnom prijediplomskom studiju Politehnika uspješno je diplomiralo 16 studenata, koji su stekli akademski naziv sveučilišnih prvostupnika inženjera politehnike. Njihova predanost i trud u studiranju ovog sveučilišnog programa bili su nagrađeni na svečanosti promocije.

Također, na Sveučilišnom diplomskom studiju Politehnika i informatika svoje diplome su dobila 2 studenta. Oni su postali sveučilišni magistri edukacije politehnike i informatike, čime su potvrdili svoju visoku razinu znanja i stručnosti u ovoj važnoj akademskoj disciplini.

Svečana promocija bila je prilika da se istakne uspjeh i postignuća svih diplomiranih studenata, te da im se čestita na njihovom završetku studija. Ova svečanost označava važan korak u njihovim akademskim i profesionalnim karijerama, te im otvara vrata novih mogućnosti i izazova.

Popis lauerata možete pogledati ovdje.
FOTO: SVEUČILIŠTE U RIJECI, PRESS