Studentski poslovi

U nizu oglasa za posao najbolje prolaze studenti stranih jezika; satnice i do 60 kn

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Dok se satnice na stranici Studentski poslovi uglavnom kreću oko 25 kuna, najbolja je prilika za zaradu otvorena studentima engleskog i/ili njemačkog koji bi radili kao predavači u školi stranih jezika.

Na stranici Studentski poslovi moguće je pronaći čitav niz oglasa za zapošljavanje studenata posredstvom studentskih servisa – od administrativnih poslova, preko rada u skladištu, rada u call-centrima, sve do zapošljavanja u nastavi. I dok se satnice uglavnom kreću oko 25 kuna, izdvajamo neke od znatno primamljivijih – najbolja je prilika za zaradu otvorena studentima stranih jezika, kojima se nudi satnica od čak 60 kuna.

Latina strani jezici do 7. siječnja traže predavača njemačkog i/ili engleskog jezika kojeg će plaćati 60 kuna po satu. Prijaviti se mogu apsolventi ili studenti 4. godine s minimalno 6 mjeseci iskustva u nastavi. Posao se obavlja u Zagrebu, i to uglavnom u popodnevnim i večernjim satima, stoga ga je moguće iskombinirati s fakultetskim obvezama.

Poprilično se zadovoljavajuća satnica može pronaći i u IT sektoru. U IT odjelu tvrtke STRABAG u Zagrebu studenti će biti plaćeni 35 kuna za sat rada. Prijaviti se mogu do 6. siječnja, a od njih se očekuje podrška internim korisnicima u postupku registracije Samsung Galaxy uređaja, uključivanje uređaja na temelju postojećih uputa za instalaciju, podrška za pitanja o internim aplikacijama koje se u koncernu instaliraju i koriste na Samsung uređajima, instalacija i podrška za interne aplikacije na uređajima korisnika putem TeamViewera i sl.

Iz ponude poslova također izdvajamo oglas Transcom Worldwidea. Ova tvrtka traži agente u službi za korisnike u studentskim redovima. Plaća ih između 30 i 36 kuna po satu, a uz dogovorenu satnicu daje i bonuse. Zadaci su budućih zaposlenika korisnička podrška i odgovaranje na upite klijenata, pružanje informacija o proizvodima i uslugama tvrtke klijenta, osiguravanje visoke razine kvalitete usluge i zadovoljstva korisnika, ali i komunikacija s klijentima njemačkoga govornog područja, zbog čega je nužno poznavanje B2/C1 razine toga jezika. Prijave se zaprimaju do 18. siječnja 2019.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanja

Uputite se u avanturu života

Pet razloga zašto biste trebali studirati u inozemstvu

Studiranje u inozemstvu pružit će vam nezaboravno iskustvo koje će vam pomoći u izgradnji vaše budućnosti. Donosimo vam najvažnije razloge te ujedno prednosti studiranja u stranoj zemlji.

Jednaki u različitosti

Projekt „World in the City”

AIESEC vas uči stranom jeziku preko ljeta za sitne novce!

Tečajeve će voditi strani studenti volonteri iz cijeloga svijeta, a radionice će se održavati kroz pet tjedana.

11 riječi bez prijevoda

Bogatstvo različitosti

Neprevodive riječi iz drugih kultura

Neke od stranih riječi za koje ne postoji adekvatan prijevod u mnogim drugim jezicima.

https://unsplash.com/search/photos/protest-student

Doriana Tomac

Ignoriranje je majka znanja

Kada idući put dobiješ ponudu za posao sa satnicom manjom od zakonski propisane, nemoj je prihvatiti. Nemoj je prihvatiti jer misliš da će netko drugi ako nećeš ti. Povuci granicu i reci ne. Budi početak promjene i gledaj domino-efekt na djelu. Ali kreni, nemoj biti dio indiferentnog društva.

kava, mamurluk

Lucija Adžić

Koliko zapravo vrijedi studentski rad: Više ili manje od jedne kave

Skrolanje po stranicama studentskih centara i FB grupama s ponudom poslova svakom studentu izazove makar blaže želučane tegobe.