Studentski poslovi

U nizu oglasa za posao najbolje prolaze studenti stranih jezika; satnice i do 60 kn

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Dok se satnice na stranici Studentski poslovi uglavnom kreću oko 25 kuna, najbolja je prilika za zaradu otvorena studentima engleskog i/ili njemačkog koji bi radili kao predavači u školi stranih jezika.

Na stranici Studentski poslovi moguće je pronaći čitav niz oglasa za zapošljavanje studenata posredstvom studentskih servisa – od administrativnih poslova, preko rada u skladištu, rada u call-centrima, sve do zapošljavanja u nastavi. I dok se satnice uglavnom kreću oko 25 kuna, izdvajamo neke od znatno primamljivijih – najbolja je prilika za zaradu otvorena studentima stranih jezika, kojima se nudi satnica od čak 60 kuna.

Latina strani jezici do 7. siječnja traže predavača njemačkog i/ili engleskog jezika kojeg će plaćati 60 kuna po satu. Prijaviti se mogu apsolventi ili studenti 4. godine s minimalno 6 mjeseci iskustva u nastavi. Posao se obavlja u Zagrebu, i to uglavnom u popodnevnim i večernjim satima, stoga ga je moguće iskombinirati s fakultetskim obvezama.

Poprilično se zadovoljavajuća satnica može pronaći i u IT sektoru. U IT odjelu tvrtke STRABAG u Zagrebu studenti će biti plaćeni 35 kuna za sat rada. Prijaviti se mogu do 6. siječnja, a od njih se očekuje podrška internim korisnicima u postupku registracije Samsung Galaxy uređaja, uključivanje uređaja na temelju postojećih uputa za instalaciju, podrška za pitanja o internim aplikacijama koje se u koncernu instaliraju i koriste na Samsung uređajima, instalacija i podrška za interne aplikacije na uređajima korisnika putem TeamViewera i sl.

Iz ponude poslova također izdvajamo oglas Transcom Worldwidea. Ova tvrtka traži agente u službi za korisnike u studentskim redovima. Plaća ih između 30 i 36 kuna po satu, a uz dogovorenu satnicu daje i bonuse. Zadaci su budućih zaposlenika korisnička podrška i odgovaranje na upite klijenata, pružanje informacija o proizvodima i uslugama tvrtke klijenta, osiguravanje visoke razine kvalitete usluge i zadovoljstva korisnika, ali i komunikacija s klijentima njemačkoga govornog područja, zbog čega je nužno poznavanje B2/C1 razine toga jezika. Prijave se zaprimaju do 18. siječnja 2019.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.flickr.com/photos/30478819@N08/31638582878/in/photolist-95oXrA-d2SwE1-aaCd9r-dSTQ3C-95oY11-QcN1qf-aaF3jG-mjG3bj-DfJXB-76nQAs-d48mNs-8LaTSZ-7PsUYF-TeakqK-aaCdbe-6zKKSq-dekYu5-6PaQw6-aaF3e9-aaCdbB-aaF3f1-bQTQ8Z-7ZY1VS-krzysG-FDaNGZ-t36JSw-21tJRFQ-23zCU1P-7arKG6-EQ3K3E-aSSEgx-8rH5eZ-ef5H6V-7pYjBc-7q3eno-9boVMJ-25qTEZo-NSGdZS-P3XjC8-79nSHk

Studentski posao

Ovotjedna ponuda poslova: traže se studenti računalnih znanosti, germanisti i HR-ovci

Pronašli smo za vas nekoliko zanimljivih oglasa za studentske poslove sa zadovoljavajućom satnicom. Ponuda se odnosi na studente različitih struka.

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

World in the City

Učenje njemačkog, talijanskog, turskog i portugalskog po cijeni od 120 kuna!

Tijekom pet tjedana, radionice stranih jezika održavat će izvorni govornici na Agronomskom fakultetu, FER-u i FSB-u. Za njihovo je pohađanje potrebno izdvojiti simboličnih 120 kuna.

Isto

Stjecanje iskustva

Putovanje kao način razvoja vještine dobrog komuniciranja

Komunikacija je važan dio života svakoga čovjeka te je potrebna u svim područjima života. Prednosti koje putovanje nosi sa sobom višestruke su, ali gotovo su sve povezane s razvijanjem komunikacijskih vještina i izgrađivanjem ispunjenog života.

gw

Stranih jezika nikada dosta

Zanimljivi poslovi koji se mogu dobiti poznavanjem stranih jezika

Prevođenje, moda, fotografiranje, novinarstvo i bankarstvo samo su neke djelatnosti u kojima je jezik potreban za bolju poziciju.

https://pixabay.com/en/language-learning-books-education-2345801/

Jezične vještine

Pet trikova za učenje novog jezika u odrasloj dobi

Svatko se od nas barem jednom našao u situaciji da je počeo učiti strani jezik, ali je vrlo brzo odustao. Srećom, postoje načini kako ostati ustrajan i na koncu mnogo toga i zapamtiti.