LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SD „Ante Starčević“

Na nedjeljno jutro vriskovi djevojke probudili stanovnike Šare

Ovo nije prvi put da je Šara na meti napadača. Prije nešto manje od 3 mjeseca dogodio se prvi incident.

Ovo nije prvi put da je Šara na meti napadača. Prije nešto manje od 3 mjeseca dogodio se prvi incident.

U nedjelju u zoru, oko 5 sati ujutro, dogodio se napad na djevojku u Studentskom naselju Dr. Ante Starčević (Šara). Studente je probudilo vrištanje djevojke i njezino zazivanje upomoć, a cijeli incident dogodio se između 1. i 2. paviljona. Većina je stanara spavala i na prvu im se sve skupa činilo kao još jedno deranje sustanara pri povratku iz izlaska, no ovoga puta bilo je drugačije. Prema tvrdnjama stanara vriskovi su bili kao iz horora, a djevojci je otuđena torba. Nakon što je lopov uspio u svome naumu, ležerno je otrčao po puteljku od stražnjeg ulaza 1. paviljona put recepcije. Očito nije bio prestrašen.

Napadača neki očevici opisuju kao izrazito mršavog, visokog oko 180 cm, starosti oko 25 godina, u bijeloj dukserici te trapericama. Boju odjeće treba uzeti s odmakom jer je bilo praskozorje. Djevojka je dobro, a cijeli je slučaj prijavljen policiji. Ovo nije prvi put da je Šara na meti napadača. Prije nešto manje od 3 mjeseca dogodio se prvi incident. Naime, u okolici doma vrtio se manijak koji je bludnim radnjama sa samim sobom zgražao studente. O tome možete više pročitati ovdje.

Ovim putem pozivamo djevojke da se ne vraćaju same u gluho doba noći te da sa sobom uvijek imaju neko sredstvo za obranu od napadača.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR