Odlazak omiljenog ljubimca

Tužna vijest s FER-a: Preminuo Mali Ivica

Mačka

Pod kotačima preminuo voljeni ljubimac studenata FER-a, Mali Ivica. Administrator njegova Instagram profila tom je prilikom ukazao na sve lijepe trenutke koje je ovaj mačak sa sobom donio.

Na Instagram profilu najpoznatijeg fakultetskog mačka Malog Ivice s FER-a saznali smo tužnu vijest. Izgubio je život pod kotačima automobila u Vukovarskoj ulici.

Evo kako su se na Instagramu oprostili od njega: 

– Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio antistres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet.

Instagram profil Malog Ivice pokrenut je kao interna stranica studenata FER-a, ali umiljati je mačak ubrzo postao senzacija te je stekao preko šest tisuća pratitelja. Zanimljiv i izuzetno human slučaj udomljavanja kućnog ljubimca na fakultetu popratili smo prije manje od mjesec dana, a klikom na link pročitajte kako su se studenti i profesori brinuli za Malog Ivicu.


Vezano: Na FER se doselio – mačak, a dobio je i svoj Instagram profil


Odlazak Malog Ivice administrator Instagram profila iskoristio je kao priliku da ukaže na sve lijepe trenutke koje je ovaj mačak donio na Fakultet te da istakne važnost brige za napuštene životinje:

– Hvala svima koji su mu bili podrška i svima koji su uskakali i pomagali sa stranicom i s Ivicom kad je trebalo jer ne bih mogao ovo sam. Hvala Ivici što je barem nakratko učinio naše živote ljepšima. Nadam se da će Mali Ivica poslužiti kao inspiracija i drugima da pruže životinjama koje lutaju priliku i da ih zavole umjesto da ih ostave.

Komentari na članak

Vezani članci

Domagoj Piplica

FER-ovac, tekstopisac, sportaš i sretno oženjeni otac

Domagoj Piplica: Oduvijek me živciralo što se FER-ovce smatra inženjerima bez kreativnosti!

Ako ste doista mišljenja da se sportski duh ne može spojiti s duhom nježnih pjesničkih duša, otkrit ćemo vam kako je Domagoj vrstan tekstopisac čije je stihove klapa Godimenti uglazbila u svom velikom hitu 'Nazovi me svojim'.

Vlasta Zekulić

IEEE Hrvatska sekcija poziva

Predavanje na FER-u: „Inženjerka u vojsci – upravljanje, misije i razlike”

Sve više okruženi smo zadacima koji od nas očekuju upravljanje. To može biti upravljanje vremenom: vrijeme između dva ispitna roka kratko je i ograničeno. Kako ispuniti takva očekivanja, ne samo u studentskom ili poslovnom okruženju, već i u mjestu s ograničenim resursima?

Michael Jackson

Na današnji dan

Umro Michael Jackson, Kralj popa

Na današnji je dan umrla legenda pop glazbe, Michael Jackson. Njegov lik živi i danas kroz njegovu najveću ostavštinu, pop glazbu i prepoznatljive plesne pokrete.

Dvorana

Nova sportska sezona

SUBOS u novouređenoj dvorani uskoro kreće s treninzima

SUBOS-ovci su uspijeli ovog ljeta očistiti sve zidove, detaljno očistiti sve dvorane i svlačionice, dezinficirati sprave te urediti okoliš.

Botticelli, Rođenje Venere (c. 1485)

Na današnji dan

Umro Sandro Botticelli, talijanski slikar

Prošlo je točno 505 godina od smrti jednog od najvećih talijanskih renesansnih slikara.