Odlazak omiljenog ljubimca

Tužna vijest s FER-a: Preminuo Mali Ivica

Mačka

Pod kotačima preminuo voljeni ljubimac studenata FER-a, Mali Ivica. Administrator njegova Instagram profila tom je prilikom ukazao na sve lijepe trenutke koje je ovaj mačak sa sobom donio.

Na Instagram profilu najpoznatijeg fakultetskog mačka Malog Ivice s FER-a saznali smo tužnu vijest. Izgubio je život pod kotačima automobila u Vukovarskoj ulici.

Evo kako su se na Instagramu oprostili od njega: 

– Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio antistres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet.

Instagram profil Malog Ivice pokrenut je kao interna stranica studenata FER-a, ali umiljati je mačak ubrzo postao senzacija te je stekao preko šest tisuća pratitelja. Zanimljiv i izuzetno human slučaj udomljavanja kućnog ljubimca na fakultetu popratili smo prije manje od mjesec dana, a klikom na link pročitajte kako su se studenti i profesori brinuli za Malog Ivicu.


Vezano: Na FER se doselio – mačak, a dobio je i svoj Instagram profil


Odlazak Malog Ivice administrator Instagram profila iskoristio je kao priliku da ukaže na sve lijepe trenutke koje je ovaj mačak donio na Fakultet te da istakne važnost brige za napuštene životinje:

– Hvala svima koji su mu bili podrška i svima koji su uskakali i pomagali sa stranicom i s Ivicom kad je trebalo jer ne bih mogao ovo sam. Hvala Ivici što je barem nakratko učinio naše živote ljepšima. Nadam se da će Mali Ivica poslužiti kao inspiracija i drugima da pruže životinjama koje lutaju priliku i da ih zavole umjesto da ih ostave.

Komentari na članak

Vezani članci

SS 2015

Go soft or go home

Izbrusi "meke vještine" na Soft Skills Academy

Poznavanje mekih vještina donosi mnogo koristi kao što su olakšano komuniciranje, ublažavanje i izbjegavanje sukoba, povećanje produktivnosti unutar tima, uspješnije prezentacije novih ideja i projekata, lakše zaposlenje itd.

FER pogled sa ulice

Odjel za računarstvo IEEE-a

Predavanje na FER-u: Upravljanje interaktivnim objektima primjenom Arduino mikrokontrolera

Odjel za računarstvo Hrvatske sekcije IEEE, u suradnji s udrugom korisnika Googleovih razvojnih platformi i alata Google Developer Group Zagreb (GDG Zagreb), pozivaju vas na predavanje.

Bolnički krevet

Nemar ili nesreća?

Nestala pacijentica pronađena mrtva nakon 17 dana u istoj bolnici

Pretražili sve osim mjesta na kojem je nestala

FER pogled sa stanice

Predavanje o pokretanju start-up tvrtki na sveučilištima

Profesor Burton H. Lee dolazi na zagrebački FER

U četvrtak, 16. travnja 2015., na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se predavanje profesora Burtona H. Leeja sa Sveučilišta Stanford o pokretanju start-up tvrtki na sveučilištima.

Bonnie i Clyde

Na današnji dan

Ubijeni Bonnie i Clyde, najslavniji ljubavnici u svijetu zločina

Bonnie i Clyde, odmetnici, kriminalci i ljubavnici, svojim su zločinačkim pothvatima iz svih pogrešnih razloga osvojili svijet.