Info zona

Tribina o stipendijama Grada Splita

Tribina o stipendijama Grada Splita

Aktualizirat će se pitanje koliko stipendije Grada Splita za učenike, studente i doktorande odgovaraju njihovim stvarnim potrebama.

Tribina o stipendijama Grada Splita održat će se u srijedu 17. veljače u 18 sati, u Info zoni.

Aktualizirat će se pitanje koliko stipendije Grada Splita za učenike, studente i doktorande odgovaraju njihovim stvarnim potrebama. Sudjelovat će Slavko Žaja, u ime Službe za obrazovanje i znanost Grada Splita, te Antonia Kuzmanić, predsjednica Savjeta mladih Grada Splita.

Očekuje se i sudjelovanje predstavnika studentskih organizacija te učenika, studenata i doktoranada koji će iznijeti svoje stavove.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Financijska podrška

Sveučilište u Sussexu dodjeljuje stipendije studentima sportašima

Sveučilište u Sussexu pruža stipendije sportašima u iznosu od 1250, 750 i 500 funti godišnje. Rok je za prijavu 1. listopada.

Stipendije

Veleposlanstvo Japana u RH

Stipendije za studiranje u Japanu

Do 19. lipnja možete se prijaviti za stipendije Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj, i to za cjelokupne preddiplomske te za diplomske i poslijediplomske istraživačke studije s mogućnošću magisterija i/ili doktorata.

Get in the Ring Split 2019

Uđite i vi u ring

Jedno od najvećih svjetskih start-up natjecanja dolazi u Split

Do 4. prosinca u 23:59 zaprimaju se prijave za sudjelovanje na natjecanju start-upova. Uz bogate novčane nagrade, pobjednici splitskog izdanja dobit će priliku sudjelovati na Global Meetupu 2020.

Dvjesto kuna

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Državne socio-ekonomske stipendije kreću s isplatom u prosincu

Rang-liste za socio-ekonomske stipendije Ministarstva znanosti i obrazovanja bit će objavljene početkom prosinca, a nedugo nakon toga počet će i isplata.

Posjetite tribinu o pobačaju, aktualnom društvenom pitanju

Izbor ili smrt pojedinca?

Posjetite tribinu o pobačaju, aktualnom društvenom pitanju

Udruga mladih i studenata SplitMisli organizira tribinu o pobačaju. Gosti predavači su zastupnici sasvim različitih stajališta. Poslušajte ih i iskažite svoj stav u Klubu mladih Split 28. siječnja u 19 sati.