Medicinski fakultet u Zagrebu

Traže se demonstratori za Temelje liječničkog umijeća

MEF

Prijave na natječaj koji je raspisalo Vijeće predmeta Temelji liječničkog umijeća Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu primaju se do 1. prosinca, a traži se troje demonstratora za svaku studijsku godinu.

Studenti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji su se dosad iskazali svojim postignućima tijekom studiranja dobili su priliku postati demonstratorima. Vijeće predmeta Temelji liječničkog umijeća raspisalo je natječaj za demonstratore za akademsku godinu 2017/2018. Traže se tri demonstratora za svaku studijsku godinu, odnosno za predmete TLU 1, TLU 2, TLU 3, TLU 4, TLU 5 i TLU 6. Izabrani studenti asistirat će profesorima u održavanju nastave i provođenju ispita. Zamolba treba sadržavati:

  • ime i prezime studenta, godinu studija, matični broj indeksa, broj mobilnog telefona te e-mail adresu
  • prosjek ocjena svih godina studija
  • položen ispit iz TLU na ranijim studijskim godinama
  • ako je student ranije demonstrirao na nekom predmetu, treba navesti naziv tog predmeta
  • ako je student ranije sudjelovao u aktivnostima i/ili podučavanju sadržaja iz područja predmeta TLU, treba opisati svoje iskustvo.

Zainteresirani studenti svoje zamolbe trebaju predati gđi Marici Božurić u sobu 101 na prvom katu Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar, na adresu Rockefellerova 4 do 1. prosinca 2017. godine Zamolbe predane nakon 1. prosinca 2017. neće se razmatrati, a rezultati će biti objavljeni za 14 dana.

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO

Natječaj Create the Change

Za umjetničko djelo na temu održivog razvoja i migracije nagrada od 5000 kn

Udruga Breza, jedna od partnerskih organizacija na europskom projektu koji radi na održivom razvoju i migracijama, poziva sve mlade umjetnike da kreacijom suvremenog umjetničkog djela na ovu temu konkuriraju za osvajanje novčane nagrade od 5000 kn, kao i predstavljanje na Svjetskom danu izbjeglica u Osijeku.

Studenti na razmjeni

Vodič za brucoše

Savjeti za preživljavanje prvog dana na fakultetu

Oslobodite se straha te slijedite ove savjete koji će vam pomoći da "preživite" prvi dan fakulteta.

Najtječa ZABA

Fotonatječaj "Zagreb očima studenta"

Fotkaj duh i ritam Zagreba i osvoji godišnji studentski pokaz!

Studenti, fotkajte duh i ritam Zagreba i osvojite nagradu koja će Vam dobro doći svakoga zagrebačkog dana – ZET-ov godišnji studentski pokaz!

stipendije studenti

Natječaj za stipendije

NZZPUSS dodjeljuje više od 400 stipendija, još je malo vremena za prijavu

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija u osam kategorija. Prijaviti se možete do 12. studenog 2018. u 12 sati.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost riječkim studentima

Na natječaj Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti studenti koji ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti. Prijave traju do 27. siječnja.