Medicinski fakultet u Zagrebu

Traže se demonstratori za Temelje liječničkog umijeća

MEF

Prijave na natječaj koji je raspisalo Vijeće predmeta Temelji liječničkog umijeća Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu primaju se do 1. prosinca, a traži se troje demonstratora za svaku studijsku godinu.

Studenti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji su se dosad iskazali svojim postignućima tijekom studiranja dobili su priliku postati demonstratorima. Vijeće predmeta Temelji liječničkog umijeća raspisalo je natječaj za demonstratore za akademsku godinu 2017/2018. Traže se tri demonstratora za svaku studijsku godinu, odnosno za predmete TLU 1, TLU 2, TLU 3, TLU 4, TLU 5 i TLU 6. Izabrani studenti asistirat će profesorima u održavanju nastave i provođenju ispita. Zamolba treba sadržavati:

  • ime i prezime studenta, godinu studija, matični broj indeksa, broj mobilnog telefona te e-mail adresu
  • prosjek ocjena svih godina studija
  • položen ispit iz TLU na ranijim studijskim godinama
  • ako je student ranije demonstrirao na nekom predmetu, treba navesti naziv tog predmeta
  • ako je student ranije sudjelovao u aktivnostima i/ili podučavanju sadržaja iz područja predmeta TLU, treba opisati svoje iskustvo.

Zainteresirani studenti svoje zamolbe trebaju predati gđi Marici Božurić u sobu 101 na prvom katu Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar, na adresu Rockefellerova 4 do 1. prosinca 2017. godine Zamolbe predane nakon 1. prosinca 2017. neće se razmatrati, a rezultati će biti objavljeni za 14 dana.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Riječki studenti mogu se prijaviti na natječaj za financiranje studentskih programa

Ako imate odličnu ideju studentskog projekta, prijavite se na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci koji traje do 31. siječnja ove godine.

Izložba u Klubu Zona

Produljen rok za prijave na natečaj

Klub Zona omogućava grupne i individualne izložbe mladih umjetnika

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

Bruxelles

Nagrade Europskog parlamenta

„Karlo Veliki”: od 2500 do 7500 eura za projekt te put u Bruxelles ili Strasbourg

Predsjednik Europskog parlamenta i predstavnici Zaklade međunarodne nagrade „Karlo Veliki” uručit će nagrade za najbolje projekte mladih koji potiču stvaranje osjećaja europskog identiteta. Mladi svoje ideje mogu prijaviti do 29. siječnja.

Studentski centar Split dodijelio gotovo 700.000 kuna najboljim studentskim projektima

Studentski centar Split

SC dodijelio gotovo 700 000 kn studentskim projektima; ravnatelj istaknuo da želi povećati izdvajanja za njihove aktivnosti

– Budući da projekti imaju iznimnu važnost u razvoju studentskih vještina i služe njihovoj pripremi za tržište rada, u budućnosti planiramo povećati izdvajanja za studentske aktivnosti koje se provode na Sveučilištu u Splitu. – ističe ravnatelj splitskog SC-a.

Promocija

Raspisan natječaj

Dodjeljuje se čak 10 000 državnih stipendija za ovu akademsku godinu

Prijave za državnu stipendiju u mjesečnom iznosu od 1 200 kuna podnose se od 12. listopada do 6. studenog 2017. godine.