Medicinski fakultet u Zagrebu

Traže se demonstratori za Temelje liječničkog umijeća

MEF

Prijave na natječaj koji je raspisalo Vijeće predmeta Temelji liječničkog umijeća Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu primaju se do 1. prosinca, a traži se troje demonstratora za svaku studijsku godinu.

Studenti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji su se dosad iskazali svojim postignućima tijekom studiranja dobili su priliku postati demonstratorima. Vijeće predmeta Temelji liječničkog umijeća raspisalo je natječaj za demonstratore za akademsku godinu 2017/2018. Traže se tri demonstratora za svaku studijsku godinu, odnosno za predmete TLU 1, TLU 2, TLU 3, TLU 4, TLU 5 i TLU 6. Izabrani studenti asistirat će profesorima u održavanju nastave i provođenju ispita. Zamolba treba sadržavati:

  • ime i prezime studenta, godinu studija, matični broj indeksa, broj mobilnog telefona te e-mail adresu
  • prosjek ocjena svih godina studija
  • položen ispit iz TLU na ranijim studijskim godinama
  • ako je student ranije demonstrirao na nekom predmetu, treba navesti naziv tog predmeta
  • ako je student ranije sudjelovao u aktivnostima i/ili podučavanju sadržaja iz područja predmeta TLU, treba opisati svoje iskustvo.

Zainteresirani studenti svoje zamolbe trebaju predati gđi Marici Božurić u sobu 101 na prvom katu Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar, na adresu Rockefellerova 4 do 1. prosinca 2017. godine Zamolbe predane nakon 1. prosinca 2017. neće se razmatrati, a rezultati će biti objavljeni za 14 dana.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupan iznos svake od njih po jednom je studentu 10 tisuća kuna. Prijave su moguće do 19. ožujka u ponoć.

Rektorat
https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_Josipa_Jurja_Strossmayera_u_Osijeku#/media/Datoteka:Rektorat_Osijek.JPG

Raspodjela financijskih sredstava

Studentski zbor osječkoga Sveučilišta raspisao natječaj za studentske programe 2016.

Prilika za studentske udruge i organizacije te studentske zborove sastavnica osječkoga Sveučilišta za sufinanciranje projekata i programa koji doprinose promociji i razvoju Sveučilišta i studentskoga života u Osijeku.

Povjerenje

Zaklada Marije pomoćnice

Novi natječaj za stipendije studentima i učenicima slabijeg imovinskog stanja

Stipendije za učenike osnovne i srednje škole iznose 500 kuna, a za studente 1500 kuna te se isplaćuju tijekom 10 mjeseci. Prijave traju do 24. studenog.

novac_kovanice

Tokić d.o.o objavio natječaj za stipendiranje 25 studenata

Stipendija za studente koji nisu ostvarili prava na smještaj i subvenciju

Povodom 25 godina postojanja poduzeća, Tokić d.o.o. podijelit će 25 stipendija u jednokratnom iznosu od 1 000 kuna za studente koji u natječaju Studentskog centra nisu ostvarili pravo na smještaj u dom. 

https://pixabay.com/en/university-education-school-2119707/

Studentski centar u Rijeci

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u riječke domove

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rang-liste za smještaj u riječke domove za akademsku godinu 2018/2019. Pravo na smještaj ostvarilo je 1303 studenata, a žalbeni rok traje osam dana.