LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoreni natječaji

Tjedna ponuda školarina za studije izvan Hrvatske

Otvoreni natječaji za BA studije izvan Hrvatske. Što se nudi i što je potrebno za prijavu? Nađite odgovore na jednom mjestu.

Otvoreni natječaji za BA studije izvan Hrvatske. Što se nudi i što je potrebno za prijavu? Nađite odgovore na jednom mjestu.

Sigurni smo da između naših čitatelja ima i onih koji tek razmišljaju o studiju pa s obzirom da to odlučili smo i njima ponuditi odlične informacije o studiranju izvan Hrvatske.

Ukoliko postoje neki odvažniji od drugih te ih zanima gdje mogu studirati u inozemstvu, a da pritom imaju plaćenu školarinu, ovo je pravo mjesto za saznati što se nudi.

Japansko ministarstvo obrazovanja, sporta, znaosti i tehnologije nudi školarine za studij u Japanu državljanima država koje imaju uspostavljenje dipolmatske odnose sa Japanom.

Nude plaćenu školarinu i put do Japana za društvene i prirodne studije. Rok za prijavu je 30. studenog 2014. Koju dokumentaciju traže i koji su uvjeti provjerite na Japanese Government Scholarship Program for 2015. 

Ministarstvo obrazovanja Šri Lanke nudi školarine za strane studente.

Uz školarinu, nudi plaćanje troškova vize i kartu za Šri Lanku i za povratak doma. Rok je 15. listopada 2014. Koje uvjete traže i koju dokumentaciju potražite na Government of Sri Lanka Presidential Scholarships for Foreign Students.

Anglo-američko sveučilište u Pragu nudi školarine svim uspješnim studentima za studij na njihovom sveučilištu. Prijave su u tijeku. Više informacija protražite na Anglo-American University.

Copernicus Berlin i Copernicus Hamburg nude školarine za studente iz Jugoistočne i Istočne Europe.Uvjet poznavanje njemačkog jezika. Rok prijave je 1. ožujka 2015. Više informacije potražite na Copernicus.

Nađite najbolju opciju za sebe te se odvažite i studirajte izvan Hrvatske. Vjerujemo da je takvo iskustvo nezaboravno.

FOTO: SPORTSTOURCOMPANY