LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razmjena znanja i kontakata

Sveučilište u Zagrebu organizira Simpozij „Peptide Chemistry Day”

Na Simpoziju će se predstaviti razni istraživački rezultati, ali će poslužiti za razvoj međusobne suradnje i razmjenu kontakata.

Na Simpoziju će se predstaviti razni istraživački rezultati, ali će poslužiti za razvoj međusobne suradnje i razmjenu kontakata.

Vrhunski znanstvenici i istraživači u područjima znanosti o peptidima, okupit će se na Simpoziju Peptide Chemistry Day u srijedu 20. rujna 2023. na Sveučilištu u Zagrebu u zgradi Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe – SEECEL na Kajzerici (Ulica Radoslava Cimermana 88, 10000 Zagreb).

Rok je za prijavu i predaju sažetaka 10. rujna 2023. godine, a svu potrebnu dokumentaciju pronađite na poveznici. Kotizacija se ne plaća, a radni jezik Simpozija, uz hrvatski je i engleski.

Uz predstavljanje recentnih istraživačkih rezultata i najnovijih istraživanja, svrha okupljanja je potaknuti međusobnu suradnju i razmjenu kontakata. Posebice se pozivaju mladi znanstvenici i kolege te studenti da sudjeluju na ovom događanju. – stoji na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Na Simpoziju će se obilježiti 10. obljetnica Centra za istraživanje i prijenos znanja u biotehnologiji Sveučilišta u Zagrebu te se ističe neprekidno multidisciplinarno istraživanje kemije, biološki aktivnih peptida, posebice glikopeptida, peptidoglikanskoga monomera i adamantilpeptida.

Više informacija i detaljan program pronađite ovdje.
FOTO: UNSPLASH