Croatian Student Summit

Studentski zbor Medicinskog fakulteta još jednom organizira prestižni CROSS, prijave u tijeku

CROSS 14; izvor: https://www.facebook.com/croatianstudentsummit/photos/a.878363305543383.1073741827.878361135543600/1668817119831327/?type=1&theater

Sve zainteresirane za biomedicinske znanosti moglo bi zanimati novo izdanje jednog od vodećih kongresa u ovom dijelu Europe. U tijeku su prijave za pasivno i aktivno sudjelovanje s poster prezentacijom, čiji se sažetak treba poslati do 4. ožujka.

Međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika biomedicinskog područja CROSS 14 održat će se od 10. do 13. travnja 2018. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Središnja je tema kongresa Health promotion, a na njemu možete sudjelovati aktivno predstavljajući rezultate vlastitih istraživanja kroz poster prezentaciju ili pasivno samo prisustvujući predavanjima i radionicama. Službeni je jezik kongresa engleski, a svi će sudionici po završetku kongresa dobiti potvrde o sudjelovanju.

Kao pasivni sudionik možete se jednostavno prijaviti online ispunjavanjem osnovnih osobnih podataka. Za aktivno sudjelovanje potrebno je prijaviti sažetak najkasnije do 4. ožujka. Detaljne upute za prijavu sažetaka i E-postera, kao i ostale podatke o kongresu, možete pronaći na mrežnim stranicama. Teme za poster prezentacije ne moraju pratiti središnju temu kongresa.

Croatian Student Summit proteklih je godina pronašao svoje mjesto kao jedan od vodećih kongresa u biomedicinskom području u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Projekt je pokrenuo Studentski zbor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu akademske godine 2004/2005. Sudjelovanjem na kongresu možete proširiti svoje dosadašnje znanje o tome kako unaprijediti vlastito zdravlje i zdravlje svoje zajednice.

Komentari na članak

Vezani članci

Riva

Info zona poziva

Besplatna radionica internetskog novinarstva u Info zoni

Uvodno predavanje održat će se u petak, 17. listopada u 17 sati, a prijave su otvorene na stranici Info zone.

Career Booster logo

Upravljanje karijerom

Projekt „Career Booster" olakšava potragu za poslom

"Career Booster" održat će se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study slučajeve.

laptop

Centar za ženske studije

Otvorene prijave za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

Odlična prilika za sve studente koji su kreativni, britki i imaju dovoljno znanja o ženskoj i rodnoj problematici.

Pula

Natjecanje studenata u odbojci

Sveučilište u Puli otvorilo prijave za proljetni turnir u odbojci

U ekipi mogu igrati studenti i studentice svih odjela i fakulteta Sveučilišta u Puli te studenti koji su diplomirali, a već su nastupali na ranijim turnirima Sveučilišta.

Promocija studenata

Goethe institut

Prijavite se za učenje njemačkog jezika u Frankfurtu i Düsseldorfu

Goethe institut mladima u Hrvatskoj nudi priliku za učenje njemačkog jezika u Frankfurtu ili Düsseldorfu. Prijaviti se mogu mladi od 23 do 33 godine do 1. listopada ove godine.