Croatian Student Summit

Studentski zbor Medicinskog fakulteta još jednom organizira prestižni CROSS, prijave u tijeku

CROSS 14; izvor: https://www.facebook.com/croatianstudentsummit/photos/a.878363305543383.1073741827.878361135543600/1668817119831327/?type=1&theater

Sve zainteresirane za biomedicinske znanosti moglo bi zanimati novo izdanje jednog od vodećih kongresa u ovom dijelu Europe. U tijeku su prijave za pasivno i aktivno sudjelovanje s poster prezentacijom, čiji se sažetak treba poslati do 4. ožujka.

Međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika biomedicinskog područja CROSS 14 održat će se od 10. do 13. travnja 2018. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Središnja je tema kongresa Health promotion, a na njemu možete sudjelovati aktivno predstavljajući rezultate vlastitih istraživanja kroz poster prezentaciju ili pasivno samo prisustvujući predavanjima i radionicama. Službeni je jezik kongresa engleski, a svi će sudionici po završetku kongresa dobiti potvrde o sudjelovanju.

Kao pasivni sudionik možete se jednostavno prijaviti online ispunjavanjem osnovnih osobnih podataka. Za aktivno sudjelovanje potrebno je prijaviti sažetak najkasnije do 4. ožujka. Detaljne upute za prijavu sažetaka i E-postera, kao i ostale podatke o kongresu, možete pronaći na mrežnim stranicama. Teme za poster prezentacije ne moraju pratiti središnju temu kongresa.

Croatian Student Summit proteklih je godina pronašao svoje mjesto kao jedan od vodećih kongresa u biomedicinskom području u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Projekt je pokrenuo Studentski zbor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu akademske godine 2004/2005. Sudjelovanjem na kongresu možete proširiti svoje dosadašnje znanje o tome kako unaprijediti vlastito zdravlje i zdravlje svoje zajednice.

Komentari na članak

Vezani članci

Cassius

Margan Tadeon - Natječaj za najbolji studentski rad

Prijavite svoj prozni ili poetski rad na natječaj i osvojite književne nagrade!

Društvo studenata kroatologije "Cassius" s Hrvatskih studija u Zagrebu organizira natječaj za najbolji studentski rad.

Festival klapa

Udruga studenata grada Splita

Festival studentskih klapa ponovno traži mlade talente

Po peti put su otvorene prijave za sudjelovanje muških, ženskih i mješovitih klapa na studentskom festivalu u organizaciji Udruge studenata grada Splita.

Budimpešta

Financijska podrška

Vlada Mađarske dodjeljuje stipendije u nekoliko kategorija

Prijave su otvorene do 28. veljače 2018. za semestralni/djelomični studij, odnosno do 30. siječnja 2018. za cjelokupni studij te istraživački boravak.

Muzej

Natječaj za stažiranje

Staž u Birminghamu uz stipendiju od tisuću dolara mjesečno

Želite otputovati u Birmingham i pritom naučiti više o muzejima i izložbama? Ovaj je natječaj idealan za vas.

Career Boot Camp slika 1

4. Career Boot Camp u Zagrebu

Otvorene prijave na 4. Career Boot Camp – prihvati izazov!

Sudjelovanje u 4. ciklusu Career Boot Camp za studente je u potpunosti besplatno te posao.hr poziva sve zainteresirane studente završnih godina da se prijave do 23. rujna 2015.