Idiomova konferencija

Studenti kroatistike pozivaju slušače i izlagače na Međunarodnu konferenciju Bunt bunta u umjetnosti

Konferencija

U Rijeci će se održati Međunarodna konferencija pod nazivom „Bunt bunta u umjetnosti - suvremenosti kroz prizmu umjetnosti.” Na sudjelovanje se mogu prijaviti studenti, profesori i doktorandi te imati izlaganje na neku od ponuđenih tema ili jednostavno biti slušači drugih predavanja.

Svi studenti kroatistike i srodnih znanosti, sveučilišni profesori i doktorandi pozvani su da se prijave na sudjelovanje na Međunarodnoj konferenciju Bunt bunta u umjetnosti – suvremenost kroz prizmu umjetnosti, sa sloganom Gledaj na(novo)! Održat će se 24. i 25. listopada, a organizira je USK Idiom, riječka studentska udruga.

Sudionici će na konferenciji moći sudjelovati kao izlagači i kao slušači, a koristit će se jugoslavenski jezici te engleski jezik. Jedan autor može prijaviti do dva izlaganja, od kojih svako traje maksimalno 15 minuta. Uvjet za to je da su oba u suautorstvu ili da je jedno samostalno, a drugo u suautorstvu. Autori će biti podijeljeni u skupine po temama. 

Više informacija o važnim datumima možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Korčula se našla na popisu najpoželjnijih turističkih odredišta u 2016. godini

Novo festivalsko izdanje

Korčulanski barokni festival impresivnim lokacijama održavanja dodaje nekoliko novih

Kao i prethodna izdanja Korčulanskog baroknog festivala, sedmo će ugostiti prestižne svjetske i domaće ansamble i soliste, i to u okružju impresivnih korčulanskih spomenika, ali i na novim lokacijama – otok Vrnik, Orebić, Ston, Trpanj, Vela Luka, Blato, Pupnat, Smokvica, Hvar, Ploče i Dubrovnik.

LEAP Summit 2019 2

Međunarodna konferencija

LEAP Summit opravdao prestižan status najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi

Drugog dana najveće konferencije za mlade na području jugoistočne Europe program se odvijao na čak četirima pozornicama. Donosimo dašak atmosfere.

Fubar 2016

Multimedijalno participativno događanje

Umjetnost greške na Akademiji likovnih umjetnosti

/'fu:bar/ se sastoji od „artist talkova“ i prezentacija, edukativnih radionica, umjetničkih audio(-vizualnih) izvedbi te izložbe „glitch“ umjetnosti. Ulaz na sva događanja je slobodan. Na radionice se nije potrebno prijavljivati!

Slikarstvo

Serija strukovnih radionica

Kreativci postaju profesionalni umjetnici zahvaljujući HDLU-u Zagreb

HDLU Zagreb organizira seriju besplatnih strukovnih radionica vizualnih komunikacija i kulturnog marketinga namijenjenih zainteresiranim likovnim umjetnicima. Prijave za sudjelovanje traju do 5. rujna.

Isto

Dan kazališnog odgoja

Zadarske studente očekuje bogat program o kazališnoj umjetnosti

U četvrtak, 11. travnja, na Sveučilištu u Zadru održat će se studentski projekt naziva Dan kazališnog odgoja. Manifestacija će uključiti zanimljive radionice, predavanje i okrugli stol pod vodstvom kazališnih stručnjaka.