Tribina „Želim slušati ljude: Kakvo Sveučilište trebamo“

Studenti imaju priliku postaviti pitanja novoj rektorici Sveučilišta u Rijeci

Dođite na tribinu „Želim slušati ljude“

Udruga Univeritas poziva sve da se priključe tribini na kojoj mogu postavljati pitanja prof. dr. sc. Snježani Prijić Samaržija, novoj rektorici Sveučilišta u Rijeci.

Tribinu Želim slušati ljude: Kakvo Sveučilište trebamo organizira udruga za razvoj visokog školstva Universitas u srijedu, 3. svibnja. Tribina će se održati u 13 sati u predavaonici F-006 u prizemlju Filozofskog fakulteta, kampus Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišna avenija 4.

Gošća tribine je nova rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija kojoj će ovo biti prvo izlaganje nakon službenog preuzimanja dužnosti mjesta rektorice Sveučilišta u Rijeci. Tribinu moderira predsjednik Universitasa, dr. sc. Marko Turk, koji će s novom rektoricom razgovarati o nizu tema kao što su prioriteti u vođenju Sveučilišta, mogućnostima, ciljevima i budućnosti Sveučilišta u Rijeci u širem kontekstu visokog obrazovanja te o drugim relevantnim pitanjima.

S obzirom na to da Udruga Universitas poziva sve zainteresirane da se priključe tribini te da rektorici postave pitanja na početku njezinog mandata, ne sumnjamo u veliku posjećenost tribini.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija

Edukativni program na Filozofskom fakultetu

Organizira se Ljetna škola Logike; besplatna je riječkim studentima

Ljetna škola namijenjena je studentima svih razina studija, kao i ostalima koji žele proširiti svoje znanje iz područja neformalne i formalne logike, filozofije logike i jezika, teorije argumentacije te kritičkog mišljenja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 15. rujna.

Sajam stipendija 2015. - naslovna

11. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Ovogodišnji Sajam stipendija bit će najveći dosad s preko 80 izlagača iz čak 18 zemalja!

U okviru Sajma pružat će se informacije o više od 5 tisuća dostupnih stipendija, a predstavit će ih preko 80 izlagača iz 18 zemalja.

grad Rijeka1

financijska potpora

Riječki Studentski zbor dodjeljuje sredstva poslijediplomskim studentima koji sami financiraju svoj studij

Natjecati se mogu svi koji planiraju sudjelovati na simpozijima, konferencijama, ljetnim školama, stručnim radionicama i sličnim događanjima, a sami snose najmanje 80% troškova školarine. Rok za prijavu je 15. prosinca.

uniri

Sveučilište u Rijeci

Novi projekt namijenjen studentima: Znanje dolazi u kuću

Rijeka je pokrenula novi način daljnjeg obrazovanja od kuće koji će mnogima dati priliku za dodatno usavršavanje.

Linija u menzi

Studentska prehrana

Specifične prehrambene potrebe studenata konačno na repertoaru, posvećena im je tribina na Savi

Dana 30. siječnja u 19 sati u kinu Forum u sklopu Doma na Savi održat će se tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama.