LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PREVIŠE JE PREVIŠE

Student servis zakazao! Iako ih čeka odmor od 4 dana, oni su i danas odlučili raditi skraćeno

Student servis je danas radio skraćeno do 13 sati i to zbog, pogodite, blagdana Svih svetih koji se obilježava tek idući tjedan.

Student servis je danas radio skraćeno do 13 sati i to zbog, pogodite, blagdana Svih svetih koji se obilježava tek idući tjedan.

Mnogi studenti koji su danas posjetili zagrebački Student servis poljubili su vrata, a razlog je jednostavan – radi skraćeno do 13 sati i to zbog blagdana Svih svetih koji se obilježava tek idući tjedan.

Ovo nije uobičajena pojava u vrijeme blagdana, međutim u ovom slučaju blagdan je tek za 5 dana. Ovo je kod zagrebačkog Student servisa više slučaj, nego iznimka, a upravo zbog ovako postavljenog sustava mnogi studenti ne mogu na vrijeme podići svoj ugovor, niti dobiti svoju isplatu.

Ono zbog čega su se studenti dodatno razljutili jest činjenica da je ponedjeljak ionako već spojen s utrokom i blagdanom Svih svetih, što znači da ih na radnim mjestima neće biti puna 4 dana, a ako ubrojimo i cijelo današnje poslijepodne, možemo to računati i kao 5 dana svojevrsnog izbivanja. 

Studenti će tako Studentski centar moći posjetiti tek iduće srijede, a do tada – tko nas pita?

FOTO: SCZG DVORIŠTE, FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR