Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

„Student Day Festival” u Rijeci traži volontere

https://www.facebook.com/StudentDayFestival/photos/a.141353625993791.26307.136430069819480/1496294633833010/?type=1&theater

„Student Day Festival”, koji se već devetu godinu organizira u Rijeci, domaćin je brojnim sportskim, kulturnim i glazbenim programima. Organizatorima su pune ruke posla pa zato traže baš vašu pomoć.

Najveći studentski festival Student Day Festival održat će se 18. i 19. svibnja 2018. godine u Rijeci na uobičajenom mjestu, Ex-Port Delti. I ove godine festival je bogat kulturalnim događanjima, sportskim natjecanjima, upoznavanjima udruga i raznih projekata te glazbenim programom. Cijeli tjedan prije glavnog događaja festivala održavat će se predstavljanja udruga, humanitarni stand-up (o kojem možete saznati više na poveznici), sportska natjecanja te dobrovoljno darivanje krvi. 

Student Day Festival se iz godine u godinu može pohvaliti sve boljom i boljom glazbenom postavom te ni ove godine nije podbacio. Samo neki od izvođača jesu: Hladno pivo, Bajaga i instruktori, S.A.R.S, Sajsi MC, T.B.F, Krankšvester, DJ Matthias Tanzmann i mnogi drugi. Cjeloviti program možete pogledati na poveznici

Festival nevjerojatnih razmjera i iznimno velikog broja događanja potrebno je i organizirati. Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci i Riječkom kulturnom urbanom pokretu dosad je išlo odlično, ali ipak trebaju vašu pomoć. Naime, otvorili su poziv za volontere, a prijaviti se možete ovdje. Svaka je pomoć dobrodošla i na svakom odrađenom satu organizatori će vam biti zahvalni te ih unijeti u volontersku knjižicu. Ujedno, ako ostvarite minimalno šest sati dnevno, imate pravo na ručak, majicu i sitnicu iznenađenja.

O volontiranju i kako ono donosi samo predivne stvari u životu ne moramo dodatno govoriti. Osim što će vas istaknuti od gomile prijava prilikom traženja posla, isto tako će vas nagraditi i zadovoljiti na način na koji niste ni znali da vam je potreban. Volontiranje je proces kojim dajemo djeliće sebe za ono u što vjerujemo. Stoga pomozimo i ove godine da Student Day Festival bude najveći studentski festival. Volontirajmo i zabavimo se uz tjedan dana mora, sunca, raznovrsnih događanja i vrhunskog glazbenog programa.

Komentari na članak

Vezani članci

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Svečani događaj

Rijeka i Peking povezuju se akademski – potpisuju se sporazumi o suradnji između institucija medicinskog područja

Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet u Rijeci i Centar za medicinske znanosti Sveučilišta u Pekingu u petak, 23. kolovoza, potpisat će sporazume o suradnji.

Ultra 2015

Očekuje se oko 180 tisuća posjetitelja iz 140 zemalja svijeta

24 nova imena u line-upu festivala Ultra Europe

Najavljena su nova imena poput Paula van Dyka, Jamiea Jonesa i Dasha Berlina, a prodaja ulaznica ruši sve rekorde. Uskoro kreće i prodaja novih regionalnih ulaznica.

S.A.R.S Sinj 2015

Festival alternativne kulture u Sinju

13. Sinjski amaterski rock susret festival

Festival alternativne kulture u Sinju održava se 13. godinu zaredom, a u line-upu se nalazi Silente, Postolar Tripper, Jonathan i slični bendovi!

grad Rijeka1

27 susjedstava

Prijavom svojeg programa postanite dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture

Projekt 27 susjedstava provodi se u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture te traži projekte koji povezuju lokalno stanovništvo sa Sveučilišnim kampusom na Trsatu. Prijave navedenih projekata otvorene su sve do 28. prosinca 2018. godine.

Sziget 2014.

Sziget festival

IZVJEŠTAJ: The 1975 i Blink-182 zagrijali ekipu na 22. izdanju Sziget festivala

Zagrijavanje na Szigetu je prošlo super. Detalji na linku!