LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Eurovizija 2024.

Turistička zajednica i Croatia Airlines oduševili objavom: I mačke putuju na Euroviziju

Fotografija na kojoj se mogu vidjeti dvije mačke u avionskim sjedalima i ukrašenima heklanim tabletićem, izazvala je lavinu pozitivnih reakcija među korisnicima Instagrama.

Fotografija na kojoj se mogu vidjeti dvije mačke u avionskim sjedalima i ukrašenima heklanim tabletićem, izazvala je lavinu pozitivnih reakcija među korisnicima Instagrama.

U subotu, 11. svibnja 2024. godine od 21.00 sati pratit će se finalna večer 68. izdanja izbora za najbolju pjesmu Eurovizije 2024., koje se ove godine održava u Malmö Areni. U finalu za naslov pjesme Eurovizije 2024. natječe se 26 zemalja.

Iz prve polufinalne večeri održane 7. svibnja 2024. godine od 15 izvođača koji su nastupili, u finale je uz Hrvatsku i našeg predstavnika, prošlo još devet zemalja: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska i Luksemburg. Naš ovogodišnji predstavnik, Umažanin Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, svojim energičnim nastupom je osvojio srca publike diljem Europe te primio podršku od mnogih.

Podrška je stigla i od Croatia Airlinesa te Hrvatske turističke zajednice koja je putem Instagram objavila fotografiju na kojoj se mogu vidjeti dvije mačke smještene u avionskim sjedalima, ukrašenima heklanim tabletićem.
 

„Hej Croatia Airlines, neka zrakoplovi zablistaju za Euroviziju u Zagrebu 2025.! Baby Lasgna je spreman za osvajanje Eurovizije.”, objavljeno je u opisu ispod objave na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Croatia Full Of Life (@croatiafulloflife)



Ova neobična fotografija je izazvala lavinu pozitivnih reakcija među korisnicima društvene mreže, što dokazuju i brojni komentari ispod objave. 
 
 
FOTO: Instagram, oduševljeni komentari
FOTO: STUDENTSKI.HR, ILUSTRACIJA