LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sve o mobilnosti

Što možete očekivati na ovogodišnjem EduFest-u?

Institut za razvoj obrazovanja ove godine organizira Festival studiranja i studentskog života koji donosi mogućnosti studiranja, razmjene i drugog.

Institut za razvoj obrazovanja ove godine organizira Festival studiranja i studentskog života koji donosi mogućnosti studiranja, razmjene i drugog.

Festival studiranja i studentskog života mjesto je na kojem ćete saznati sve informacije o mobilnosti i mogućnostima koje nudi. EduFest održat će se 20. listopada u Studentskom centru u Zagrebu, stoji u objavi IRO-a.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Institut za razvoj obrazovanja (@iro.hr)



Jedan od izlagača je Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) – središnje mjesto u Hrvatskoj za informiranje, savjetovanje, financiranje i potporu provedbi programa Europske unije i drugih međunarodnih programa u području znanosti, obrazovanja i osposobljavanja, mladih i sporta.

Mogućnosti: Erasmus+ programi, CEEPUS programi, program Europske snage solidarnosti (ESS), Obzor Europa, EURAXESS, bilateralni programi akademske mobilnosti, npr. Fulbright

Još jedan od izlagača koji se ističe je Sveučilište u Navarri, čiji su studenti u velikoj mjeri, čak 27 posto ­–  međunarodni studenti.  Otvorenje Festivala bit će posvećeno američkom visokom obrazovanju: EducationUSA sajmom, koji će se održati 9. listopada u hotelu Dubrovnik, u Zagrebu, stoji u objavi Iro-a.

Prijaviti se možete na poveznici
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA