4. međunarodna studentska konferencija

Slavonskobrodski studenti propituju motivaciju u suvremenoj nastavi

Slavonski Brod

Studenti iz udruge Futuri Magistri pozivaju kolege iz Hrvatske, ali i susjednih država da sudjeluju na konferenciji koju organiziraju, a koja je posvećena motivaciji i mrežnim alatima u suvremenoj nastavi. Prijave aktivnih sudionika zaprimaju se do 25. ožujka, a slušača do 20. travnja.

Udruga studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri, Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, a dislociranog odsjeka u Slavonskom Brodu, organizira 4. međunarodnu studentsku konferenciju, ovog puta na temu Motivacija i mrežni alati u suvremenoj nastavi. Održat će se u Slavonskom Brodu 25. i 26. travnja 2019.

Studenti organizirani u Udrugu pozivaju sve kolege iz Hrvatske, ali i susjednih država, da se odazovu i sudjeluju na konferenciji čija je tema zasigurno srodna većem broju područja studija. Sudjelovanje je moguće u aktivnom obliku, izlaganjem radova ili interaktivnog postera te radionicama, ili pak pasivnom – kao slušač. Rok je za prijavu radova 25. ožujka, a šalju se na e-mail adresu futurimagistri@gmail.com. Prijave za slušače otvorene su do 20. travnja

Vrijedi spomenuti kako kotizacija za sudjelovanje iznosi 75 kuna po izlagaču, a za slušače 50 kn. Studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti ne plaćaju kotizaciju. 

Sve dodatne informacije nalaze se na službenim stranicama Fakulteta, kao i na društvenim mrežama.  

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/computer-laptop-technology-office-3368242/

Za buduće vođe

Ako ste diplomirali marketing, promet ili tehniku, prijavite se na poticajan mentorski program

Pomoću ovog programa postat ćete dio međunarodne mreže, uz organiziranu obuku moći ćete primijeniti svoja znanja u konkretnim poslovnim situacijama, a po završetku vas očekuju pomoć, smjernice i prilike za nastavak gradnje karijere prema višim položajima.

https://www.facebook.com/295623711088805/photos/a.295624101088766/295624084422101/?type=1&theater

Neostvarivačke muke

The Biggest Loser – radionica za studente koji vole izbjegavati ostvarivanje ciljeva

Ako ste stručnjaci u odlaganju obaveza i neostvarivanju ciljeva, dođite 18. siječnja u 16 sati na radionicu The Biggest Loser, podijelite svoje iskustvo s kolegama, zabavite se i naučite nešto novo.

MotivationUp tim

Početak MotivationUp turneje

„Nitko vas neće motivirati ako to ne učinite sami“

Vizija je MotivationUp-a stvoriti najveću zajednicu mladih motiviranih i inspiriranih ljudi na svijetu u kojoj je osobno iskustvo glavni alat učenja.

FOTO: Pixabay

Malim koracima do cilja

11 savjeta za zdraviji način života

Razdoblje studiranja najbolje je za razvijanje nekih dobrih navika koje će nam ostati i koristiti do kraja života. Posvetite se sebi, postavljajte si ciljeve, ali zapamtite, nitko nije savršen.

Summer Jam Croatia

Summer Jam Croatia

Interkulturalno poduzetničko ozračje gostuje u Pakoštanima

Novo izdanje Summer Jam konferencije organizirao je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu. Događaj omogućuje mladima iz cijelog svijeta da nekoliko dana u interkulturalnom okruženju zajedno rade i uče o poduzetništvu.