4. međunarodna studentska konferencija

Slavonskobrodski studenti propituju motivaciju u suvremenoj nastavi

Slavonski Brod

Studenti iz udruge Futuri Magistri pozivaju kolege iz Hrvatske, ali i susjednih država da sudjeluju na konferenciji koju organiziraju, a koja je posvećena motivaciji i mrežnim alatima u suvremenoj nastavi. Prijave aktivnih sudionika zaprimaju se do 25. ožujka, a slušača do 20. travnja.

Udruga studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri, Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, a dislociranog odsjeka u Slavonskom Brodu, organizira 4. međunarodnu studentsku konferenciju, ovog puta na temu Motivacija i mrežni alati u suvremenoj nastavi. Održat će se u Slavonskom Brodu 25. i 26. travnja 2019.

Studenti organizirani u Udrugu pozivaju sve kolege iz Hrvatske, ali i susjednih država, da se odazovu i sudjeluju na konferenciji čija je tema zasigurno srodna većem broju područja studija. Sudjelovanje je moguće u aktivnom obliku, izlaganjem radova ili interaktivnog postera te radionicama, ili pak pasivnom – kao slušač. Rok je za prijavu radova 25. ožujka, a šalju se na e-mail adresu futurimagistri@gmail.com. Prijave za slušače otvorene su do 20. travnja

Vrijedi spomenuti kako kotizacija za sudjelovanje iznosi 75 kuna po izlagaču, a za slušače 50 kn. Studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti ne plaćaju kotizaciju. 

Sve dodatne informacije nalaze se na službenim stranicama Fakulteta, kao i na društvenim mrežama.  

Komentari na članak

Vezani članci

Freshhh 2015

Freshhh 2015.

Upoznajte Ininu Freshhh finalisticu i lice s plakata, Luciju Jukić

Kako bismo vam približili natjecanje i motivirali vas za prijavu, popričali smo s Lucijom Jukić, natjecateljicom iz 2012. godine koja je sa svojim kolegama Alenom Kišom i Naderom Othmanom sa Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu otputovala na finale u Budimpeštu.

Motivation Up vol.8

STEP RI

Naučite pronaći motivaciju na osmom „Motivation Up eventu”

– Želimo kroz svoj rad pomoći drugim mladim ljudima u Hrvatskoj. Cilj nam je pomoći u definiranju ciljeva, akcijskih planova i navika koje će dovesti do balansa u osobnom i profesionalnim životu – kažu organizatori.

Bez motivacije

50 savjeta za bolju produktivnost

Uz 50 savjeta pobijedite popodnevnu lijenost

Manje više svima nam je prirodno doći kući popodne i osjećati se pospano. Za sve kojima nedostaje motivacije za rad u popodnevim satima, donosimo 50 savjeta za poboljšanje popodnevne produktivnosti!

Kenan Crnkić

Predstavljanje knjige

Motivacijski stručnjak Kenan Crnkić otkriva 7 tajni uspjeha

Znate li da vaš uspjeh i sreća ovise samo o vama? Besplatno posjetite svojevrsno predavanje koje vam može promijeniti život.

Vježbanje u teretani

Prijeko potrebna motivacija

Sedam lukavih načina kako se natjerati na vježbu

Odluka o odlasku u teretanu ne mora biti toliko teška, dovoljno je nekoliko malih trikova.