Studentska prehrana

SC Zagreb otvorio novu menzu

Otvorenje menze na TTF-u

Novi restoran Studentskog centra s radom je započeo u utorak, 29. listopada 2019, na zagrebačkoj adresi Prilaz baruna Filipovića 28a.

Dok mnogi zagrebački studenti izražavaju nezadovoljstvo zbog zatvaranja studentskog restorana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici ni godinu dana nakon što se otvorio, one s Tekstilno-tehnološkog fakulteta obradovalo je otvaranje menze na njihovu fakultetu. 


Vezano: Menza s najljepšim pogledom ostaje zatvorena do daljnjega


Riječ je o još jednom restoranu Studentskog centra koji je s radom započeo u utorak, 29. listopada 2019. Tim su se povodom prvog radnog dana na Prilazu baruna Filipovića 28a pridružili rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i sanacijski upravitelj Studentskog centra gospodin Mirko Bošnjak.

Komentari na članak

Vezani članci

Splitski rektorat

Sveučilište u Splitu

Grad Solin dobiva studentsku zonu

Prihvaćena je inicijativa solinskog gradonačelnika vezana uz izgradnju Studentskog centra u Solinu.

SCool fest

Završen prvi SCool Fest

FOTOGALERIJA Više od 2000 ljudi zabavljalo se ovoga vikenda u SC-u

Festival s četiri različita glazbena floora u dva je dana posjetilo više od 2000 ljudi, što potvrđuje činjenicu da je studentima jedan ovakav festival uistinu i trebao.

SCool Fest

Bogat sportski, edukativni i zabavni program

Za spektakl na SCool Festu pobrinut će se Edo Maajka, Neno Belan i mnogi drugi

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, RNB Confusion i Studentski.hr ponosno najavljuju najveći studentski festival SCool Fest u centru Zagreba.

Linija u menzi

SC Osijek

Campus odavno ne radi, sad i druga menza najbliža domovima vikendom zatvara svoja vrata

Dva osječka studentska restorana Gaudeamus i Istarska od 3. ožujka uveli su novo radno vrijeme. Restoran Gaudeamus vikendom će biti u potpunosti zatvoren, a Istarska će raditi skraćeno. O tome koliko je to dobra ili loša odluka, progovorili su i osječki studenti.

šetanje; izvor: https://unsplash.com/photos/iABe6FVJ3hU

Studentski dani zdravlja

Tajne zdravog života kriju se u SC-u

Na samom početku akademske godine Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Međunarodna udruga studenata medicine odlučili su na interaktivan način educirati studente o mnogim aspektima zdravlja i važnosti stjecanja zdravih navika.