Restoran „NSK”

Menza s najljepšim pogledom ostaje zatvorena do daljnjega

Nacionalna i sveučilišna knjižnica, prilaz

U tijeku su radovi u Restoranu „NSK” zbog kojih studenti ondje neće moći jesti još neko vrijeme.

Nema ni godinu dana otkako se otvorila nova menza u gradu, a već su se pojavili problemi. Naime, riječ je o restoranu na petom katu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu koji je do daljnjega zatvoren. 

– Zbog učestalog procurivanja odvijali su se radovi na sanaciji dotrajalih odvodnih i dovodnih cijevi u kuhinji studentskog restorana na petom katu NSK-a te na izgradnji novih revizorskih otvora. – objašnjava Ante Livajić iz odsjeka za marketing i komunikaciju.

Menza s najljepšim pogledom otvorena je u studenom prošle godine, a od rujna ove akademske godine zatvorena je za korisnike knjižnice. Jedan od studenata požalio nam se te ispričao kako su ih krivo informirali o otvorenju menze preko plazma-uređaja.

O tome kada će menza ponovno početi s radom, nažalost, nema konkretnih informacija, nego će korisnici o tome biti obaviješteni na službenim stranicama.

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO: Pixabay

Studentska prehrana

Objavljeno radno vrijeme osječkih studentskih restorana tijekom blagdana

U blagdanskom razdoblju restorani neće raditi po uobičajenom radnom vremenu, a na sam Božić i drugi dan Božića neće raditi uopće.

StudentCuts – od ideje do spektakla u zagrebačkom SC-u

Revija studentske kreativnosti

StudentCuts – od ideje do spektakla u zagrebačkom SC-u

StudentCuts, u početku definiran kao festival, a danas revija studentske kreativnosti, prvi je put održan u svibnju 2014. Velik i kvalitetan očekuje vas ponovno u zagrebačkom Studentskom centru.

Aplikacija "Pozdrav iz Zagreba"

Virtualna povijesna šetnja

NSK izbacio mobilnu aplikaciju za slanje pozdrava iz Zagreba

– Nakon što korisnik preuzme aplikaciju može odabrati staru ili novu kartu grada i prošetati Zagrebom istražujući deset najljepših lokacija. Pritom može poslati ili podijeliti čak 50 razglednica s obitelji ili prijateljima. – objašnjava autorica Dragana Koljenik.

NSK

Stručni skup u NSK

Uloga knjižnica u razvoju suvremenog digitalnog društva

– Vjerujemo da ulaganja u digitalnu transformaciju te razvoj digitalno zrelih baštinskih ustanova nemaju alternative, posebice u kontekstu razvoja digitalne znanosti i digitalnog društva. – ističe dr. sc. Dijana Machala.

Sajam stipendija 2015. - naslovna

11. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Ovogodišnji Sajam stipendija bit će najveći dosad s preko 80 izlagača iz čak 18 zemalja!

U okviru Sajma pružat će se informacije o više od 5 tisuća dostupnih stipendija, a predstavit će ih preko 80 izlagača iz 18 zemalja.