LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dodjela stipendija

Saznajte tko su dobitnici: svečana dodjela stipendija Sveučilišta u Zagrebu!

Sveučilište u Zagrebu poziva na svečanu dodjelu stipendija.

Sveučilište u Zagrebu poziva na svečanu dodjelu stipendija.

Sveučilište u Zagrebu poziva sve studente na svečanu dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2023./2024.

Dodjela stipendija održat će se u četvrtak 25. siječnja 2024. u 14 sati u svečanoj dvorani Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe – SEECEL u Ulici Radoslava Cimermana 88, Zagreb.
 


VEZANO: Otvorene prijave za stipendiju iz Fonda „Zlatko i Joyce Baloković“


 

Program svečanosti

 

Na svečanosti dodjele možete očekivati govore mnogih visokih uzvanika, kao i govore studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju, uključujući Briana Josepha Piplicu s Fakulteta političkih znanosti koji je ujedno i dobitnik dekanove nagrade. Također, u umjetničkom dijelu programa sudjelovat će studenti Muzičke akademije s glazbenom točkom i studenti Akademije dramske umjetnosti koji će prikazati isječak isječak iz filma o zajedničkom studentskom radu na pripremi i izvedbi opere koji su snimili. U predvorju dvorane bit će moguće posjetiti i umjetničku izložbu studenata Akademije likovnih umjetnosti i studentica Akademije dramske umjetnosti.
 

Noviteti

 

Ove godine dodijeljeno je čak 520 studentskih stipendija Sveučilišta u Zagrebu u čak 5 kategorija, a ukupni iznos stipendije se povećao s 1.500 eura na 1.800 eura. Također,  ove je godine u Natječaju preimenovana i proširena D kategorija stipendija na dodatne podzastupljene i ranjive skupine studenata.

Popis dobitnika stipendija pogledajte na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR/ ANA KOLINGER