„Od ideje do projekta 2019.”

Riječani imaju priliku sudjelovati u besplatnoj radionici pisanja studentskih projekata

Ljudi rade

Besplatno naučite kako napisati dobar studentski projekt i osigurati novčanu potporu koja je potrebna kako biste ostvarili svoje ideje.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji s udrugom DELTA i ove godine organizira radionicu Od ideje do projekta 2019. Radionica je pokrenuta 2013. godine na inicijativu starijih studenata koji su svojim mlađim kolegama htjeli pomoći u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe.

Broj prijava na ovu radionicu nije ograničen, no zbog tehničkih uvjeta održavanja radionice broj sudionika ograničen je na 25. Organizatori će omogućiti sudjelovanje barem jednom predstavniku svake prijavljene studentske organizacije, dok će ostali prijavljeni kandidati biti pozvani na sudjelovanje ako ostane slobodnih mjesta, i to prema redoslijedu prijave.

Radionica će biti održana 5. ili 7. prosinca 2018. godine s početkom u 15:30 sati u prostoru Caffe bara Kampus (Akvarij) na adresi Radmile Matejčić 5. Očekivano trajanje radionice jest do 21 sat, a točan datum održavanja odredit će se prema broju zainteresiranih polaznika. Prijave su moguće do petka, 30. studenog, putem online obrasca koji možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Erasmus+

Projekt "Mov'in Europe"

Radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma za Erasmus+

U zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici održava se prezentacija o "Erasmus+" studentskoj razmjeni te radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Zainteresirani za razmjenu imaju izvrsnu priliku povećati svoje šanse za sudjelovanje.

suvremeni ples

Umjetnost pokreta

Poslovnica za sport zagrebačkog SC-a pokreće radionice suvremenog plesa

Radionice suvremenog plesa održavat će se svakog ponedjeljka i srijede od 21 do 22:30 u društvenoj dvorani Studentskog naselja „Stjepan Radić”.

Rad Martina Nadala

Španjolski umjetnici u Galeriji Filodrammatica

Ne propustite izložbu koja propituje kako sučelje utječe na razumijevanje svijeta i besplatnu radionicu „rudarenja“ bitcoina

Kroz spekulativnu i kritičku umjetnost i dizajn Escudero i Nadal bave se problematikom odnosa i interakcije između čovjeka i stroja. Njihovu je izložbe moguće pogledati do 4. listopada, a 20. rujna pripremaju i besplatnu radionicu pod nazivom „Bitcoin Stvari“.

Rasprava; izvor: https://unsplash.com/photos/5QgIuuBxKwM

Mladi za ravnopravno društvo

Ženska soba poziva studente na radionice rodne ravnopravnosti i debatiranja

U okviru projekta Mladi za ravnopravno društvo održat će se dvije radionice na temu rodne ravnopravnosti te radionica debatiranja. Studenti se za besplatno sudjelovanje mogu prijaviti do 22. ožujka.

Drugi Ziherov book club

Ziherov book club

Drugi Ziherov book club uz Zorana Malkoča i roman „Roki Raketa“

U svoje kalendare, notese i mobitele upišite datum 1. 12. jer se tada održava drugi Ziherov book club! Ovoga puta Ziheru u goste dolazi pisac Zoran Malkoč, a čita se njegov roman „Roki Raketa“.