„Od ideje do projekta 2019.”

Riječani imaju priliku sudjelovati u besplatnoj radionici pisanja studentskih projekata

Ljudi rade

Besplatno naučite kako napisati dobar studentski projekt i osigurati novčanu potporu koja je potrebna kako biste ostvarili svoje ideje.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji s udrugom DELTA i ove godine organizira radionicu Od ideje do projekta 2019. Radionica je pokrenuta 2013. godine na inicijativu starijih studenata koji su svojim mlađim kolegama htjeli pomoći u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe.

Broj prijava na ovu radionicu nije ograničen, no zbog tehničkih uvjeta održavanja radionice broj sudionika ograničen je na 25. Organizatori će omogućiti sudjelovanje barem jednom predstavniku svake prijavljene studentske organizacije, dok će ostali prijavljeni kandidati biti pozvani na sudjelovanje ako ostane slobodnih mjesta, i to prema redoslijedu prijave.

Radionica će biti održana 5. ili 7. prosinca 2018. godine s početkom u 15:30 sati u prostoru Caffe bara Kampus (Akvarij) na adresi Radmile Matejčić 5. Očekivano trajanje radionice jest do 21 sat, a točan datum održavanja odredit će se prema broju zainteresiranih polaznika. Prijave su moguće do petka, 30. studenog, putem online obrasca koji možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Film "150 miligrama"

Filmovi

SC u siječnju časti studente projekcijama u Kinu Forum, u MM centru i dalje besplatne

U siječnju će se u Kinu Forum i MM centru prikazati šest filmova, mahom nominiranih za nagrade na prestižnim svjetskim festivalima, a studenti će ih moći pogledati potpuno besplatno.

Besplatno testiranje znanja engleskog jezika u Info zoni

Info zona

Prijavite se na besplatno testiranje znanja engleskog jezika

Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će moći dokazati razinu znanja navedenu u životopisu te procijeniti razinu znanja prije polaganja standardiziranih testova.

Film „Fahrenheit 451”

Motovun Film Festival

Besplatna projekcija kultnog „Fahrenheita 451”; lokacija skrivena

Vlasti nerijetko vole ostaviti narod u neznanju zatirući kritičke misli. I zato otvorite svijest i prijavite se za besplatnu projekciju filma „Fahrenheit 451” koji će se na skrivenoj lokaciji prikazati u sklopu „Motovun Film Festivala”.

https://www.flickr.com/photos/marinawilde/7005492620/in/photolist-bF3YTw-7wHfZ6-7wM4ih-7wHg7X-7wHgcc-7wM43N-7wHeyP-7wHeMR-7wM3Ky-7wHetP-7wM2wJ-7wHguv-7wHgK8-7wM4Cm-pks8iy-7wM4AG-6Jkzhs-mLSbkF-p61Myu-22Maege-p61Fgi-ayQHYx-2bWp7e-5xH4Xf-tmwoxS-2egBdV6-UTFsHn-gCQZ8P-gCPU79-GDpNdH-2ck7s9R-t5cwNE-tmRJ3z-ayQFGk-tmwnEQ-chjJNC-nkDXZH-atekeH-nEKjaw-HpyUcY-HpyTm9-HpyWRW-aGVefv-8qU27Q-8f3Mv6-4Qjqov-29GC96y-aAG12P-anYeFo-duWfXy

Edukacija i zdravlje

Prvi svjetski One Health skup okuplja medicinare i biologe iz cijelog svijeta, a sudjeluju i studenti

U Zadru će se održati prvi svjetski skup inicijative One Health na kojem će svoja istraživanja prezentirati mnogi svjetski znanstvenici, ali i studenti iz područja biologije i medicine.

Biljke i svirke 2017

Nova glazbena oaza u centru grada

Zvuci klasike, džeza i rocka odjekuju predivnom prirodom parka Tuškanac

U neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom posjetitelji će uživati u poznatim klasičnim, džez i rock skladbama, a mogu i sami odvažno zasvirati pred publikom.