LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Split

Rekordan broj prijava za svečanu studentsku večeru: „Besplatna večera i dobra ekipa. Nešto ovako nisam mogla ni zamisliti“

Samo 50 minuta nakon što su prijave otvorene pristiglo je 1.500 popunjenih google obrazaca.

Samo 50 minuta nakon što su prijave otvorene pristiglo je 1.500 popunjenih google obrazaca.

Početak akademske godine Studentski centar Split obilježio je organiziranjem svečanih večera za studente koje su održane u utorak i srijedu u Restoranu Kampus. Ove godine pristigao je rekordan broj prijava. Samo 50 minuta nakon što su prijave otvorene pristiglo je 1.500 popunjenih google obrazaca.

Ipak, samo najbržih 600 dobilo je priliku sudjelovati u svečanim večerama te besplatno uživati u raznovrsnim gastronomskim delicijama, uključujući dalmatinski pršut, sir, soparnik, rižot od sipe, fuže s tartufima, kozice s njokima te pečenu teletinu s krumpirom.
 

Tražilo se mjesto više


Zbog velikog broja prijava, Studentski centar u Splitu je odlučio organizirati nagradni natječaj za studente koji nisu uspjeli osigurati svoje mjesto. Glavna nagrada uključivala je rezervaciju stola s deset karata za svaku od dvije večeri. Zainteresirani su trebali na društvenim mrežama označiti devet osoba s kojima bi željeli podijeliti večer.
 

„Hrana je super, ambijent je odličan i sve je kao u svečanoj sali. Pošto smo zajedno dobile karte sve se poznajemo za stolom pa nam je ekstra zabavno“, rekla je Emercijana Alfirević, studentica prve godine diplomskog studija marketinga na Ekonomskom fakultetu u Splitu i jedna od dobitnica nagradnog natječaja.


Svečana atmosfera postignuta je okruglim stolovima, svijećnjacima, lampicama, rasvjetom i disko-kuglom, a studente je posebno okupirao i 360 Video Boothu na kojem su mogli dobiti atraktivne personalizirane video-zapise koje su tijekom večeri objavljivali na svojim društvenim mrežama.
 

„Drago mi je što je Studentski centar u Splitu baš ovo organizirao. Besplatna večera i dobra ekipa. Nešto ovako nisam mogla ni zamisliti“, kaže Marija Jeličić iz Rame, brucošica elektrotehnike na FESB-u.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI CENTAR SPLIT