Akademska godina 2017./2018.

Raspisan natječaj za smještaj i subvencije varaždinskog SC-a

Varaždin – Stari grad

Studentski centar Varaždin raspisao je natječaj za smještaj i subvenciju privatnog smještaja u novoj akademskoj godini.

Studentski centar Varaždin raspisao je natječaj za smještaj i subvencije u akademskoj godini 2017./2018.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti (državljani Republike Hrvatske, državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH-u koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH-u i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti) visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima na jesenskom roku.

Studenti trebaju ispuniti obrazac A, za što je potrebno prijaviti se AAI korisničkim računom. Obrazac je potrebno ispuniti i ispisati, zatim potpisati i poslati zajedno s ostalim dokumentima. Na natječaj se ne mogu prijaviti izvanredni studenti i studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja. 

Studenti se natječu za 844 mjesta u studentskim domovima Varaždina, 30 mjesta u Učeničkom domu Graditeljske škole Čakovec te 20 mjesta u Domu učenika srednjih škola Bjelovar. Sveukupno se dijeli 160 subvencija.

Rok za prijavu na natječaj je 28. srpnja. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 10. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog centra te na mrežnoj stranici.

Potrebne dokumente i detaljnije informacije možete pronaći na stranici Studentskog centra. 

Komentari na članak

Vezani članci

http://www.scdu.hr/slike/dom/1.jpg

Kompleks studentskoga doma

Riješeno stambeno pitanje studenata u Dubrovniku

Dubrovnik će napokon dobiti studentski dom koji bi trebao osigurati 503 ležaja, moderni restoran i ostale zabavne sadržaje. Gradnja počinje 11. srpnja, a trajat će 15 mjeseci.

Cimeri

Razlozi zašto nam neće nedostajati sustanari

Cimeri iz pakla ili „Ti samo budi dovoljno daleko“

U trenutku rastanka ponekada zaboravite sve loše osobine svojih cimera ili cimerica, ali mi smo tu kako bismo vas na njih podsjetili. Bježite kući i ne osvrćite se.

Rad na laptopu

Studentski domovi

SC modernizirao plaćanje stanarine, omogućeno korištenje internet bankarstva

Studenti koji su rezervirali smještaj u zagrebačkim studentskim domovima "online" putem, stanarinu mogu platiti internet bankarstvom. U tom slučaju ne moraju useliti u sobu do kraja rujna.

erasmus

Studiranje u inozemstvu

Raspisan Erasmus+ natječaj za mobilnost; prijave studenata Muzičke akademije ponešto drugačije od ostalih

Svi studenti koji se prijavljuju, ispunjavaju i šalju samo jednu „online” prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita inozemna sveučilišta, a rok za prijavu je 15. veljače 2018. do 12 sati.

Young People Programme

Forum za međunarodnu suradnju i razvoj

Europska komisija nagrađuje mlade lidere diljem svijeta

Za sudjelovanje u Programu za mlade lidere koji će se održati u Bruxellesu bit će odabrano 16 mladih predstavnika. Sve troškove pokriva Europska komisija.