Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za funkciju studentskog pravobranitelja

Sveučilište u Zagrebu

Studentski zbor u potrazi je za ambicioznim studentom ili studenticom koji/a je spreman/na zalagati se za svoje kolege i boriti se za prava studenata.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu. Neke od funkcija koje obnaša studentski pravobranitelj su primanje pritužbi na rad nadležnih tijela Sveučilišta, savjetovanje studenata o njihovim pravima, raspravljanje s nadležnim tijelima Sveučilišta o studentskim pravima te različiti poslovi koji se tiču prava studenata.

Mogu se prijaviti svi redoviti ili izvanredni studenti koji studiraju na preddiplomskom, diplomskom te integriranom preddiplomskom, diplomskom ili poslijediplomskom studiju. Minimalni broj sakupljenih ECTS-bodova u posljednje dvije godine treba iznositi šezdeset, a mogu se prijaviti i studenti koji studiraju kraće od dvije godine

Uz prijavu treba priložiti:

  • životopis
  • plan rada za mandatno razdoblje od godinu dana
  • presliku indeksa ili drugog uvjerenja koje sadrži potvrdu o sakupljenih 60 ECTS-a u protekle dvije godine ili potvrdu o upisu na fakultet za studente koji studiraju kraće od dvije godine.

Prijavu treba poslati na mail: studentski.zbor@gmail.com, a rok je do 8. veljače 2018. godine u 12 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/classroom-school-education-learning-2093744/

INA-in natječaj

U tijeku nominacije za NajProfesore/ice; nagrađuju se oni koji osvoje tu titulu i studenti koji su ih nominirali

Profesore je moguće nominirati u prirodoslovnim područjima: matematika, fizika i kemija. Nominacije se zaprimaju do 15. lipnja.

Selfie s Tomislavom Grubišićem

Projekt "odradio" prvu godinu

FOTO: Maraton karijera okupio 9 hrvatskih uspješnika i inspirirao studente

Maraton karijera, veliki projekt udruge Studentski informativni kutak uspješno je priveden kraju nakon svog prvog održavanja na Sveučilištu u Zagrebu. Donosimo kratki pregled svih pet susreta u fotogaleriji.

Automobili

MUP raspisao natječaj

Dizajnirajte nove registracijske tablice i osvojite bogate novčane iznose

Prilikom ocjenjivanja natječajnih radova prednost će dati kreativnim, jasno strukturiranim te profesionalno i suvremeno artikuliranim rješenjima osmišljenim na temelju razumijevanja zadatka natječaja.

SZOSijek
IZVOR: http://szos.unios.hr/novosti/natjecaj-za-studentske-programe-2018

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku

Otvoren Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata na osječkom Sveučilištu

Studentski je zbor Sveučilišta u Osijeku raspisao Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata u kalendarskoj godini 2019. Rok za prijavu projekata je 26. travnja.

Pravni fakultet/Sveučilište

Predstavljanje na Sveučilištu u Zagrebu

Poslijediplomski studij Konferencijsko prevođenje otvara vrata širom EU-a; saznajte sve o njemu

Institucije Europske unije već nekoliko godina osjećaju nedostatak vrhunskih simultanih i konsekutivnih prevoditelja za hrvatski jezik, što specijalistički studijski program Konferencijsko prevođenje čini dodatno atraktivnim.