Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za funkciju studentskog pravobranitelja

Sveučilište u Zagrebu

Studentski zbor u potrazi je za ambicioznim studentom ili studenticom koji/a je spreman/na zalagati se za svoje kolege i boriti se za prava studenata.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu. Neke od funkcija koje obnaša studentski pravobranitelj su primanje pritužbi na rad nadležnih tijela Sveučilišta, savjetovanje studenata o njihovim pravima, raspravljanje s nadležnim tijelima Sveučilišta o studentskim pravima te različiti poslovi koji se tiču prava studenata.

Mogu se prijaviti svi redoviti ili izvanredni studenti koji studiraju na preddiplomskom, diplomskom te integriranom preddiplomskom, diplomskom ili poslijediplomskom studiju. Minimalni broj sakupljenih ECTS-bodova u posljednje dvije godine treba iznositi šezdeset, a mogu se prijaviti i studenti koji studiraju kraće od dvije godine

Uz prijavu treba priložiti:

  • životopis
  • plan rada za mandatno razdoblje od godinu dana
  • presliku indeksa ili drugog uvjerenja koje sadrži potvrdu o sakupljenih 60 ECTS-a u protekle dvije godine ili potvrdu o upisu na fakultet za studente koji studiraju kraće od dvije godine.

Prijavu treba poslati na mail: studentski.zbor@gmail.com, a rok je do 8. veljače 2018. godine u 12 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Pravni fakultet/Sveučilište

Svjetski poredak

Sveučilište u Splitu značajno ispred Zagreba na listi tisuću najboljih, Oxford i Cambridge na vrhu

Dva hrvatska sveučilišta pronašla su mjesto na Timesovoj listi najboljih sveučilišta u svijetu. Otkrivamo prema kojim su kriterijima ocjenjivani te tko se sve nalazi na vrhu.

Riva

Mobilnost studenata

Sveučilište u Splitu i studentima s manjim prosjekom omogućuje prijavu na Erasmus+

Do 28. veljače traju prijave za Erasmus+. Splitski studenti mogu se prijaviti i ako su u statusu izvanrednih te čak ako imaju prosjek 2,75.

Rektorat pročelje

Na današnji dan

Dan Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu spada među najstarija sveučilišta u Europi te je najstarije sveučilište u Hrvatskoj s neprekidnim djelovanjem.

Znanstvenica programiranje

Natječaj Centra za ženske studije

Nagrađuju se najbolji studentski radovi na temu ženske i rodne problematike

Nagrađuju se tri studentska rada na temu ženske i rodne problematike nastala u tekućoj akademskoj godini. Za Nagradu se prijavljuje znanstveni, stručni ili umjetnički rad najviše troje studenata u suautorstvu.

Fotografijaaaa

ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe EU

Raspisan fotonatječaj na temu najboljih Erasmus trenutaka

Erasmus+ nije ti nepoznat pojam, ali nije ni fotografija? Želiš biti #instafamous?