Studiranje u inozemstvu

Raspisan Erasmus+ natječaj za mobilnost; prijave studenata Muzičke akademije ponešto drugačije od ostalih

erasmus

Svi studenti koji se prijavljuju, ispunjavaju i šalju samo jednu „online” prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita inozemna sveučilišta, a rok za prijavu je 15. veljače 2018. do 12 sati.

Središnji Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA103), raspisao je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 za akademsku godinu 2018/2019.

Svi zainteresirani studenti koji se prijavljuju, ispunjavaju i šalju samo jednu online prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita inozemna sveučilišta, a nakon toga matični fakulteti ili akademije rangiraju svoje studente na samo jedan od odabranih izbora. Iznimka je Muzička Akademija kod koje postoji rang lista s tri izbora.

Privici natječaja su sljedeći:

Rok za prijavu je 15. veljače 2018. do 12 sati (online i papirnato), a u slučaju višestrukih online prijava, sve će se prijave automatski smatrati odbijenima. Cijeli tekst natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa možete pronaći na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatska delegacija na AGM-u u Berlinu

Nagrada za najbolju ESN državu

Erasmus studentska mreža Hrvatska proglašena najboljom u Europi

S Godišnje generalne skupštine ESN-a, hrvatska se delegacija vraća s tri nagrade: ESN Split i ESN Zagreb osvojili su nagradu za MEekend, ESN Zadar osvojio je nagradu za glazbeni video na znakovnom jeziku dok je ESN Hrvatska osvojila nagradu za najbolju ESN državu.

Slovom za svoj zavičaj

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga vas poziva:

Predstavi svoj zavičaj i osvoji vrijedne nagrade!

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu poziva studentice i studente da se odazovu na sudjelovanje u projektu natjecateljsko-humanitarnoga karaktera pod nazivom „Slovom za svoj zavičaj“. Neka najbolji rad pobjedi.

Klub mladih Split zapošljava

Udruga mladih

Klub mladih Split zapošljava voditelja programa

Splitski Klub mladih je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom. Prijave se primaju do 17. veljače.

Izvor: Tumblr

Natječaj Stjecanje iskustva

Hrvatskim se znanstvenicima odobrava do 74 000 kn za usavršavanja

Hrvatskim znanstvenicima pružene su mogućnosti dodatnog razvitka i usavršavanja kako bi pridonijeli razvitku hrvatskog gospodarstva, znanosti i tehnologije. Ukupno će im se dodijeliti 800 000 kuna za projekte.

Ispunjavanje obrazaca

Digitalna agencija Degordian

Postanite dio tima za upravljanje društvenim mrežama

Ukoliko ste ovisnik o društvenim mrežama, a volite kreativno pisanje i imate ideje kako ih poboljšati, onda ste na prvom mjestu. Agencija Degordian traži stažiste na mjestu upravljanja društvenim medijima!