Studiranje u inozemstvu

Raspisan Erasmus+ natječaj za mobilnost; prijave studenata Muzičke akademije ponešto drugačije od ostalih

erasmus

Svi studenti koji se prijavljuju, ispunjavaju i šalju samo jednu „online” prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita inozemna sveučilišta, a rok za prijavu je 15. veljače 2018. do 12 sati.

Središnji Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA103), raspisao je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 za akademsku godinu 2018/2019.

Svi zainteresirani studenti koji se prijavljuju, ispunjavaju i šalju samo jednu online prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita inozemna sveučilišta, a nakon toga matični fakulteti ili akademije rangiraju svoje studente na samo jedan od odabranih izbora. Iznimka je Muzička Akademija kod koje postoji rang lista s tri izbora.

Privici natječaja su sljedeći:

Rok za prijavu je 15. veljače 2018. do 12 sati (online i papirnato), a u slučaju višestrukih online prijava, sve će se prijave automatski smatrati odbijenima. Cijeli tekst natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa možete pronaći na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Riva

Mobilnost studenata

Sveučilište u Splitu i studentima s manjim prosjekom omogućuje prijavu na Erasmus+

Do 28. veljače traju prijave za Erasmus+. Splitski studenti mogu se prijaviti i ako su u statusu izvanrednih te čak ako imaju prosjek 2,75.

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Klub mladih Split traži nove mlade snage

Raspisan je natječaj za volontere u Klubu mladih Split. Prijaviti se možete za područja organizacije, marketinga, fotografiranja i snimanja, humanitarnog rada te pisanja.

Erasmus logo

Studentska razmjena

Raspisan natječaj za Erasmus+ stručnu praksu i razmjenu

I ove se godine studentima dodjeljuje stipendije i tako potiče mobilnost studenata i njihovih profesora iz cijelog svijeta.

same

Financijska podrška

Dodjeljuju se stipendije za pohađanje tečajeva mađarskog jezika

Natječaj za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve mađarskoga jezika i kulture trajat će dva do četiri tjedna, a prijave traju do 6. ožujka.

Laptop

„Online” edukacija za volontere

#Skill me – besplatni trening pripreme edukativnih radionica

Kako bi mladi volonteri i „youth workeri“ naučili stvarati radionice neformalnog učenja, za njih 15 pripremljen je online trening koji se sastoji od 5 modula. Prijaviti se mogu do 15. siječnja.