Projekt "Mov'in Europe"

Radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma za Erasmus+

Erasmus+

U zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici održava se prezentacija o "Erasmus+" studentskoj razmjeni te radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Zainteresirani za razmjenu imaju izvrsnu priliku povećati svoje šanse za sudjelovanje.

U ponedjeljak 15.2. održat će se prezentacija o Erasmus+ studentskoj razmjeni te radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Organizator je Erasmus Student Network Zagreb u sklopu projekta Mov'in Europe u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu. Zainteresirani se mogu pridružiti u Zvonimirovoj ulici 8, u 16 sati.

Studenti će, dakle, imati priliku naučiti kako najbolje napisati životopis i motivacijsko pismo što im može dodatno povećati šanse za sudjelovanje u Erasmus+ razmjeni. Prezentacija će otkriti detalje natječaja te će studente bolje upoznati s udrugom ESN koja ima urede u 37 zemalja. Program će voditi studenti s iskustvom u Erasmus+ i ExchangeAbility programima, Mihovil Sić, Nikolina Relić i drugi.

S jedne strane je ovo izvrsna prilika za dobivanje informacija o projektu Mov'in Europe kojemu je cilj promicanje mobilnosti i s projektom ExchangeAbility kojemu je cilj promicanje mobilnosti studenata s invaliditetom. S druge strane, radionica životopisa i motivacijskog pisma približava informacije o značajkama tih dokumenata, o njihovoj strukturi, načinu pisanja i drugim važnim segmentima.

Komentari na članak

Vezani članci

5 internetskih stranica za izradu infografskog životopisa

Kreativnost u radu

Pet internetskih stranica za izradu infografičkog životopisa

Donosimo vam pet internetskih stranica koje će vaš životopis učiniti zanimljivijim i privlačnijim potencijalnom poslodavcu.

Snimanje filma

Žene s videokamerama

Vox Feminae ekipa priprema besplatnu filmsku radionicu; uključuje sve faze od stvaranja ideje, preko snimanja, do montaže

Do 20. rujna zaprimaju se prijave za sudjelovanje na besplatnoj filmskoj radionici koja obuhvaća sve faze nastanka filma. U njezinu će sklopu polaznici snimiti svoj dokumentarni film koji će se prikazati na Vox Feminae Festivalu.

HOWtoWOW

Digitalni svijet

Radionica za stvarno WOW webove!

Harry Roberts, iskusni i popularni web stručnjak, 6. prosinca na HOWtoWOW radionici „Front-end performance: building faster websites“ otkrit će kako dizajnirati savršenu web stranicu, kako je napraviti što bržom i kako je učiniti „user-friendly".

Svečano otvorenje Škole medijske kulture

Izvaninstitucionalni obrazovni program

Filmski stručnjaci i brojni polaznici okupljeni na 19. Školi medijske kulture

– Medijska škola je mjesto susreta, razmjene te stjecanja znanja i vještina. – istaknula je Vera Robić-Škarica.

World in The City u Osijeku

Tečaj stranih jezika

AIESEC dovodi svijet u Osijek

Ako želite učiti neke od jezika koji su klasificirani kao jezici ljubavi, najrasprostranjeniji jezik svijeta, jezik najveće zemlje na planeti ili jednostavno želite razumjeti svoje najdraže turske sapunice bez podnaslova, prijavite se na radionice projekta "World in The City."