Projekt "Mov'in Europe"

Radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma za Erasmus+

Erasmus+

U zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici održava se prezentacija o "Erasmus+" studentskoj razmjeni te radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Zainteresirani za razmjenu imaju izvrsnu priliku povećati svoje šanse za sudjelovanje.

U ponedjeljak 15.2. održat će se prezentacija o Erasmus+ studentskoj razmjeni te radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Organizator je Erasmus Student Network Zagreb u sklopu projekta Mov'in Europe u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu. Zainteresirani se mogu pridružiti u Zvonimirovoj ulici 8, u 16 sati.

Studenti će, dakle, imati priliku naučiti kako najbolje napisati životopis i motivacijsko pismo što im može dodatno povećati šanse za sudjelovanje u Erasmus+ razmjeni. Prezentacija će otkriti detalje natječaja te će studente bolje upoznati s udrugom ESN koja ima urede u 37 zemalja. Program će voditi studenti s iskustvom u Erasmus+ i ExchangeAbility programima, Mihovil Sić, Nikolina Relić i drugi.

S jedne strane je ovo izvrsna prilika za dobivanje informacija o projektu Mov'in Europe kojemu je cilj promicanje mobilnosti i s projektom ExchangeAbility kojemu je cilj promicanje mobilnosti studenata s invaliditetom. S druge strane, radionica životopisa i motivacijskog pisma približava informacije o značajkama tih dokumenata, o njihovoj strukturi, načinu pisanja i drugim važnim segmentima.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica o prevenciji vršnjačkog nasilja

Liga za prevenciju ovisnosti

Rad na prevenciji vršnjačkog nasilja u Info zoni

–Svako ljudsko biće ima potrebu da bude saslušano i da ima stvarnu životnu moć. – upozoravaju iz Lige za prevenciju ovisnosti

Robotska ruka

Nove tehnologije

Prijavite se na 3D Akademiju STEM vještina u Rijeci

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

grad Rijeka1

Revitalizacija riječke industrijske baštine

Pozivaju se studenti za sudjelovanje u izradi prijedloga za obnovu broda „Galeb“ i Palače Šećerane

U sklopu velikog projekta revitalizacije jednih od najpoznatijih simbola riječke industrijske i kulturne baštine, poznatog broda „Galeb“ te Palače Šećerane, pozivaju se svi zainteresirani studenti da sudjelovanjem na međunarodnoj radionici daju svoj doprinos projektu obnove važnih spomenika hrvatske povijesti.

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!

Srce

Međunarodni Tjedan otvorenog obrazovanja

Srce organizira besplatne tečajeve i tribinu

Sveučilišni računski centar (Srce) podiže svijest o važnosti besplatnog i otvorenog obrazovanja