Nesvakidašnji red

Promjena u radu menze na „Cvjetnom” tijekom vikenda uzrokovala gužve

Linija u menzi na Cvjetnom

Zbog tehničkih razloga u menzi SD-a „Cvjetno naselje” radi samo jedna linija, što je uzrokovalo nervozu brojnih studenata nenaviklih na dugo čekanje u redu.

Iako menza na Cvjetnom slovi kao jedna od najbržih zagrebačkih menzi u kojoj je gotovo nemoguće naići na red, tijekom ovoga su se vikenda stvari malo promijenile. Naime, od četvrtka, 18. siječnja, do srijede, 24. siječnja, zbog tehničkih razloga, kako stoji u obavijesti Studentskog centra, radi samo jedna linija. Studenti su nervozni jer u obavijesti koja ih je dočekala na vratima menze nije pojašnjeno koji su to tehnički razlozi uzrokovali ovakav kaos.

Iako tijekom radnog tjedna ova promjena u radu nije uzrokovala veće poteškoće niti su se stvarale gužve, čini se da je tijekom vikenda većina studenata odlučila ručati u menzi, što je stvorilo kilometarski red koji je na Cvjetnom rijetko moguće uloviti.

Cvjetno je inače poznato po tome da je u menzi dosta mirno i da nema gužve ako se ne radi o nedjeljnom ručku ili večeri iza 20 sati kada radi samo jedna menza. Ovdje uglavnom dolaze i studenti sa Šare, pogotovo vikendom, pa je danas tijekom cijeloga dana bila strahovita gužva i dugo se čekalo, doslovno izgubite volju za životom, a pogotovo za hranom. Pretpostavljam da će sutra biti još gore. Nadam se da će brzo otkloniti kvarove. – rekla je jedna stanovnica SD-a Cvjetno naselje.

Menza radi prema radnom vremenu linije 1 te se ručak poslužuje svakim danom od 11 do 16 sati, a večera od 17,30 do 21 sat. Ako odlučite zaputiti se do obližnje Save i tako izbjeći red, u njihovu restoranu 1 možete ručati između 11,30 i 16 sati, a večerati između 17,30 i 21 sat. Restoran 2 radi od podneva do 16,30 te od 18 do 21,30.

Komentari na članak

Vezani članci

zalazak

Životno iskustvo

Dan D.. Kao...

Neki dani su kao iz snova: prekrasni, sunčani, svi su dobrog raspoloženja... Kao i ja.. No svima se barem jednom dogodi dan D.. I ja imam svoj dan D. Svaki mjesec bar jedan. Tako je bilo i jučer. Ah, taj dan. Ne znaš bi li prvo plakao ili se smijao.. Bjutiful ilitiga po mome bljutifuj. Eh, taj dan...

Menza na Cvjetnom

Studenti ekonomije ocjenjuju zagrebačke menze

„U menzi na Agronomskom fakultetu najgora atmosfera, a na FER-u najduži redovi“

Koja menza je najbolja? Koja ima hranu skoro poput mamine? U kojoj se najduže čeka u redu? Ako su vas ova pitanja ikada mučila, sada postoji rješenje. Studenti Ekonomije su se uhvatili posla i za vas recenziraju zagrebačke menze.

Hrvatski studiji

Nastavak drame na Hrvatskim studijima

Problemima na HS-u ne nazire se kraj, smijenjeni bliski pročelnikovi suradnici

Na posljednjoj sjednici Senata Sveučilišta u Zagrebu izglasana je smjena dvojice povjerenika HS-a, a o nepravilnostima koje su pritom navodno počinjene smijenjeni su odlučili progovoriti kroz priopćenje.

Studentski zbor Gacke

Problem studentske prehrane

Studentski zbor Gacke napravio korak prema otvaranju menze

Studentskom zboru Gacke priopćeno je da će članovi Povjerenstva Uprave za visoko školstvo izaći na teren te odlučiti hoće li se pokrenuti otvaranje menze.

Kockanje

Nesvakidašnje ovisnosti

Naizgled bezazlena zabava može uništiti život

Danas se susrećemo s mnogo različitih ovisnosti i ponekad nam je teško zamisliti da bi nam, na prvi pogled nešto zabavno, moglo uništiti život.