Nesvakidašnji red

Promjena u radu menze na „Cvjetnom” tijekom vikenda uzrokovala gužve

Linija u menzi na Cvjetnom

Zbog tehničkih razloga u menzi SD-a „Cvjetno naselje” radi samo jedna linija, što je uzrokovalo nervozu brojnih studenata nenaviklih na dugo čekanje u redu.

Iako menza na Cvjetnom slovi kao jedna od najbržih zagrebačkih menzi u kojoj je gotovo nemoguće naići na red, tijekom ovoga su se vikenda stvari malo promijenile. Naime, od četvrtka, 18. siječnja, do srijede, 24. siječnja, zbog tehničkih razloga, kako stoji u obavijesti Studentskog centra, radi samo jedna linija. Studenti su nervozni jer u obavijesti koja ih je dočekala na vratima menze nije pojašnjeno koji su to tehnički razlozi uzrokovali ovakav kaos.

Iako tijekom radnog tjedna ova promjena u radu nije uzrokovala veće poteškoće niti su se stvarale gužve, čini se da je tijekom vikenda većina studenata odlučila ručati u menzi, što je stvorilo kilometarski red koji je na Cvjetnom rijetko moguće uloviti.

Cvjetno je inače poznato po tome da je u menzi dosta mirno i da nema gužve ako se ne radi o nedjeljnom ručku ili večeri iza 20 sati kada radi samo jedna menza. Ovdje uglavnom dolaze i studenti sa Šare, pogotovo vikendom, pa je danas tijekom cijeloga dana bila strahovita gužva i dugo se čekalo, doslovno izgubite volju za životom, a pogotovo za hranom. Pretpostavljam da će sutra biti još gore. Nadam se da će brzo otkloniti kvarove. – rekla je jedna stanovnica SD-a Cvjetno naselje.

Menza radi prema radnom vremenu linije 1 te se ručak poslužuje svakim danom od 11 do 16 sati, a večera od 17,30 do 21 sat. Ako odlučite zaputiti se do obližnje Save i tako izbjeći red, u njihovu restoranu 1 možete ručati između 11,30 i 16 sati, a večerati između 17,30 i 21 sat. Restoran 2 radi od podneva do 16,30 te od 18 do 21,30.

Komentari na članak

Vezani članci

Menza Lašćina

Novim pravilnikom o studentskoj prehrani povećao bi se studentski standard

Kvalitetom do viših standarda

Opet se nekako čini da je, po tko zna koji put u Hrvata, donesen novi pravilnik, zakon ili naređenje bez imalo promišljanja, jer da se pažljivije i cjelovitije napravio plan izvedbe pravilnika možda bi se prvo uložilo u infrastrukturu i adaptaciju menzi. U konačnici interijer i eksterijer studentskih prostorija puno više govori o studentskom standardu.

Brza linija u SC-u

Studentska prehrana u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Dežurni studentski restorani tijekom produženog vikenda

Tri će zagrebačke studentske menze biti dežurne tijekom produženog vikenda, po jedna u Splitu i u Osijeku.

Menzona

Mobilna aplikacija namijenjena studentima

Menzona: Zbogom lutanje po gradu, zbogom gladi

Sve informacije o zagrebačkim menzama na jednom mjestu

NSK

Peticija o produljenju radnog vremena i otvaranju studentskog restorana

Menza u NSK-u sasvim je izgledna, ali od noćnog učenja za sada ništa

– Prije je godišnja članarina iznosila 40 kuna, sada je 100 kuna, a knjižnica je bila otvorena od osam do ponoći uz mogućnost ostajanja do čak šest ujutro. Ne tražimo da se produlji radno vrijeme za posudbe knjiga, mi samo želimo prostor za učenje. –

Murica pew pew

Nemaš para - nećeš studirati

Zašto nama nije toliko loše: imaju li američki studenti najveće dugove u svijetu?

Amerikanci, sedma nacija u svijetu po bogatstvu, ujedino je druga najskuplja zemlja u svijetu za studente. Možda Hrvatska i nije tako loša zemlja za studiranje.