LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nesvakidašnji red

Promjena u radu menze na „Cvjetnom” tijekom vikenda uzrokovala gužve

Zbog tehničkih razloga u menzi SD-a „Cvjetno naselje” radi samo jedna linija, što je uzrokovalo nervozu brojnih studenata nenaviklih na dugo čekanje u redu.

Zbog tehničkih razloga u menzi SD-a „Cvjetno naselje” radi samo jedna linija, što je uzrokovalo nervozu brojnih studenata nenaviklih na dugo čekanje u redu.

Iako menza na Cvjetnom slovi kao jedna od najbržih zagrebačkih menzi u kojoj je gotovo nemoguće naići na red, tijekom ovoga su se vikenda stvari malo promijenile. Naime, od četvrtka, 18. siječnja, do srijede, 24. siječnja, zbog tehničkih razloga, kako stoji u obavijesti Studentskog centra, radi samo jedna linija. Studenti su nervozni jer u obavijesti koja ih je dočekala na vratima menze nije pojašnjeno koji su to tehnički razlozi uzrokovali ovakav kaos.

Iako tijekom radnog tjedna ova promjena u radu nije uzrokovala veće poteškoće niti su se stvarale gužve, čini se da je tijekom vikenda većina studenata odlučila ručati u menzi, što je stvorilo kilometarski red koji je na Cvjetnom rijetko moguće uloviti.

Cvjetno je inače poznato po tome da je u menzi dosta mirno i da nema gužve ako se ne radi o nedjeljnom ručku ili večeri iza 20 sati kada radi samo jedna menza. Ovdje uglavnom dolaze i studenti sa Šare, pogotovo vikendom, pa je danas tijekom cijeloga dana bila strahovita gužva i dugo se čekalo, doslovno izgubite volju za životom, a pogotovo za hranom. Pretpostavljam da će sutra biti još gore. Nadam se da će brzo otkloniti kvarove. – rekla je jedna stanovnica SD-a Cvjetno naselje.

Menza radi prema radnom vremenu linije 1 te se ručak poslužuje svakim danom od 11 do 16 sati, a večera od 17,30 do 21 sat. Ako odlučite zaputiti se do obližnje Save i tako izbjeći red, u njihovu restoranu 1 možete ručati između 11,30 i 16 sati, a večerati između 17,30 i 21 sat. Restoran 2 radi od podneva do 16,30 te od 18 do 21,30.