Nesvakidašnji red

Promjena u radu menze na „Cvjetnom” tijekom vikenda uzrokovala gužve

Linija u menzi na Cvjetnom

Zbog tehničkih razloga u menzi SD-a „Cvjetno naselje” radi samo jedna linija, što je uzrokovalo nervozu brojnih studenata nenaviklih na dugo čekanje u redu.

Iako menza na Cvjetnom slovi kao jedna od najbržih zagrebačkih menzi u kojoj je gotovo nemoguće naići na red, tijekom ovoga su se vikenda stvari malo promijenile. Naime, od četvrtka, 18. siječnja, do srijede, 24. siječnja, zbog tehničkih razloga, kako stoji u obavijesti Studentskog centra, radi samo jedna linija. Studenti su nervozni jer u obavijesti koja ih je dočekala na vratima menze nije pojašnjeno koji su to tehnički razlozi uzrokovali ovakav kaos.

Iako tijekom radnog tjedna ova promjena u radu nije uzrokovala veće poteškoće niti su se stvarale gužve, čini se da je tijekom vikenda većina studenata odlučila ručati u menzi, što je stvorilo kilometarski red koji je na Cvjetnom rijetko moguće uloviti.

Cvjetno je inače poznato po tome da je u menzi dosta mirno i da nema gužve ako se ne radi o nedjeljnom ručku ili večeri iza 20 sati kada radi samo jedna menza. Ovdje uglavnom dolaze i studenti sa Šare, pogotovo vikendom, pa je danas tijekom cijeloga dana bila strahovita gužva i dugo se čekalo, doslovno izgubite volju za životom, a pogotovo za hranom. Pretpostavljam da će sutra biti još gore. Nadam se da će brzo otkloniti kvarove. – rekla je jedna stanovnica SD-a Cvjetno naselje.

Menza radi prema radnom vremenu linije 1 te se ručak poslužuje svakim danom od 11 do 16 sati, a večera od 17,30 do 21 sat. Ako odlučite zaputiti se do obližnje Save i tako izbjeći red, u njihovu restoranu 1 možete ručati između 11,30 i 16 sati, a večerati između 17,30 i 21 sat. Restoran 2 radi od podneva do 16,30 te od 18 do 21,30.

Komentari na članak

Vezani članci

SC Split logo

Promotivni video splitskog Studentskog centra

VIDEO: Pogledajte kako izgledaju splitske menze, studentski domovi i Student servis

Pogledajte promotivni video splitskog Studentskog centra!

Autorska fotografija / tgabelic

Nova menza Studentskog centra

Zavirili smo u menzu NSK-a: hrana je dobra, ambijent ugodan, no postoje i neki nedostaci

Od sredine studenoga restoranu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu osim zaposlenika mogu pristupiti i studenti, kojima je odobrena subvencija prehrane. Međutim, za pristup menzi potrebno je učlaniti se.

SCZG dvorište

Sastanak u MZOS

Nema štrajka radnika Studentskog centra u Zagrebu!

Danas je održan sastanak u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na kojemu su dogovoreni uvjeti za radnike Studentskog centra u Zagrebu.

Confessionchild

Jer devedesete su bile godine...

10 najvećih problema našeg djetinjstva

Bili su to naši najveći problemi u to vrijeme. Tada smo željeli odrasti, a danas smo shvatili da smo „pogriješili'. Zato, nemojte odrasti, to je klopka!

Zdravi ručak

Pravilna prehrana

11 savjeta za oblikovanje zdravog obroka u menzi

Menze su ponovno pune gladnih studenata. Hrana u menzi općenito se smatra nezdravom. Međutim, uz pametniji izbor ponuđenih jela moguće je zadovoljiti 3 glavna načela pravilne prehrane: umjerenost, raznolikost i ravnotežu.