Studentski zbor

Produljen rok za prijavu na Natječaj za financiranje riječkih studentskih programa

studenti na okupu

Do 12. veljače zaprimaju se prijave studentskih programa kojima će se doprinijeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je u prosincu natječaj za financiranje studentskih programa u 2018. godini, a na sjednici Skupštine 26. siječnja odlučeno je da će se rok za prijavu produljiti.

Ovaj je Natječaj objavljen kako bi se potaklo studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinijelo podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestilo akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također, želi se postići što intenzivnije informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj je namijenjen svim studentima Sveučilišta, neovisno o razini i vrsti studija, studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga te drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSUR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Natječaj je otvoren do 12. veljače 2018. godine u 23:59:59. Prijave se vrše online, a tekst Natječaja i Odluka o produljenju roka za prijavu nalaze se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Never give up

Ciklus inspiracije

„Motiviraj se”: Studentski zbor i ugledni gosti dali studentima novi vjetar u leđa

Sudionicima projekta Studentskog Zbora vjetar u leđa dali su psiholog, fizičar, neuroznanstvenik, talijanist, filozof, komentator, komičar i arhitekt.

Natječaj za pisanje eseja

Ured zastupnice Dubravke Šuice u EU parlamentu raspisao studentski natječaj

Natječaj za pisanje eseja „Be the change you want to see in Croatia"

Ured zastupnice Dubravke Šuice u EU parlamentu raspisao je natječaj za pisanje eseja pod temom ''Be the change you want to see in Croatia'''. Pobjednici natječaja će imati priliku sudjelovati na konferenciji ''How to help young people get a job?'' 22. siječnja 2014. godine u Bruxellesu, kojega organizira ured zastupnice Šuice.

Prva pomoć

Radionica u Klubu mladih Split

Doktor medicine održava besplatnu obuku prve pomoći

Igor Vuković, doktor medicine na specijalizaciji iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, u Klubu mladih Split održava radionicu prve pomoći kako biste se znali snaći u životno opasnim okolnostima.

Tamna čokolada

„Slatke ovisnosti“

Traže se degustatori čokolade!

Milka Hrvatska otvorila je najslađi natječaj u kojemu možeš osvojiti vrijedan poklon paket te nezaboravno iskustvo degustiranja novog okusa čokolade.

Animafest

Zajednica programera, animatora i ilustratora

Izradi vlastitu videoigru na Animafestu

Videoigre će se izrađivati od 6. do 10. lipnja. Požurite s prijavom jer je broj sudionika ograničen.