Studentski zbor

Produljen rok za prijavu na Natječaj za financiranje riječkih studentskih programa

studenti na okupu

Do 12. veljače zaprimaju se prijave studentskih programa kojima će se doprinijeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je u prosincu natječaj za financiranje studentskih programa u 2018. godini, a na sjednici Skupštine 26. siječnja odlučeno je da će se rok za prijavu produljiti.

Ovaj je Natječaj objavljen kako bi se potaklo studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinijelo podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestilo akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također, želi se postići što intenzivnije informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj je namijenjen svim studentima Sveučilišta, neovisno o razini i vrsti studija, studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga te drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSUR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Natječaj je otvoren do 12. veljače 2018. godine u 23:59:59. Prijave se vrše online, a tekst Natječaja i Odluka o produljenju roka za prijavu nalaze se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Project Management Awards

Upravljanje projektima

„Project Management Awards“ traži mlade hrvatske predstavnike u Kazahstanu

Uz promociju izvrsnosti i kompetencija sudionika, natjecanje „Project Management Awards“ pruža sudionicima priliku za procjenu vlastitih sposobnosti. Prijavi se!

osposobljavanje kontrola leta

Natječaj

U tijeku je potraga za kontrolorima letenja, prijavi se!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za dvanaestoro pametnih mladih ljudi koje će osposobiti za prestižno radno mjesto kontrolora letenja. Prepoznate li se u uvjetima natječaja, ne oklijevajte. Prijavite se i pojavite na njihovom radaru! Možete ostvariti zavidnu karijeru.

Kuća, požar

Humanitarna pomoć

Donirajte odjeću, obuću ili novac studentici KIF-a čija je kuća izgorjela u požaru

Na adventskom štandu Studentskog zbora Kinezološkog fakulteta možete donirati odjeću, obuću i novac za obitelj studentice čije su stvari stradale u požaru kuće.

Ljubljana

Konferencije, seminari i dr.

Otvoreni natječaji: Spojite obrazovanje s putovanjem i popunite životopis!

S obzirom da na današnjem tržištu diploma sa fakulteta često neće biti dovoljna da nađete dobar posao, ipak postoje mogućnosti koje vam mogu povećati konkurentnosti prilikom traženja posla, a to su dodatne neformalne edukacije.

Promocija

Raspisan natječaj

Dodjeljuje se čak 10 000 državnih stipendija za ovu akademsku godinu

Prijave za državnu stipendiju u mjesečnom iznosu od 1 200 kuna podnose se od 12. listopada do 6. studenog 2017. godine.