LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stručna praksa u Bruxellesu za studente Sveučilišta u Dubrovniku

Prijavite se na stručnu praksu i ljeto provedite u Belgiji

Sveučilište u Dubrovniku u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA nudi mogućnost obavljanja stručne prakse u Bruxellesu, a rok za prijavu je 22. travnja.

Sveučilište u Dubrovniku u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA nudi mogućnost obavljanja stručne prakse u Bruxellesu, a rok za prijavu je 22. travnja.

Iako studenti ponekad jedva krpaju kraj s krajem kada je u pitanju novac i možda ne razmišljaju o luksuzu putovanja, baš kao studenti imaju brojne prilike putovati. Ako ste student/ica u Dubrovniku i volite putovati, donosimo vam odličnu vijest. Naime, Sveučilište u Dubrovniku i Regionalna razvojna agencija DUNEA dogovorile su međusobnu suradnju u vezi s obavljanjem stručne prakse u uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu.

Sretni student ili studentica stručnu će praksu obavljati tijekom listopada 2017. godine i to u uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu. Ured DNŽ omogućit će studentu besplatan smještaj u stanu u Bruxellesu, ali ostale troškove poput hrane, puta, javnog prijevoza i slično student snosi sam.

Bruxelles, FOTO: Wikipedia

Iako bi idealno bilo kada ni ovih troškova ne bi bilo, ovo je odlična prilika da se iskusi samostalan život i nauči bolje raspolagati svojim financijama. Osim toga, vjerujemo da će stručna praksa ostaviti značajan utisak na dobitnika stručne prakse s obzirom da će se naći u drugom gradu i među novim ljudima pa će imati priliku upoznati kulturu drugačiju od vlastite.

Kao prijavu za stručnu praksu potrebno je poslati motivacijsko pismo i životopis voditeljici Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata Dariji Vučijević na e-mail daria.vucijevic@unidu.hr do 22. travnja 2017. godine Dakle, svi dubrovački studenti avanturističkog duha trebaju se javiti na navedenu e-mail adresu i naravno dati sve od sebe jer će se u obzir uzimati težinski prosjek ocjena.

FOTO: PIXABAY