Osmi simpozij "Mediji na drukčiji način"

Prijavite se na natječaj za najbolje studentske radove

Atmosfera s radionice

Svi kreativni studenti mogu pokazati talente u fotografiji, pisanju i likovnom radu.

Na Znastveno-učilišnom kampusu Borongaj 5. svibnja USKN Komuna (Udruga studenata komunikologije i novinarstva) organizirat će simpozij pod nazivom Mediji na drukčiji način. Riječ je o događaju kojim će se obilježiti Svjetski dan medija, a u sklopu kojeg će biti održani i natječaji u čak tri kategorije za sve zainteresirane studente:

Kategorija Najbolji likovni rad nudi tri teme: 'Politički govori: Retorika u političkoj komunikaciji', 'Obećanja političara za vrijeme kampanje vs. stvarnost nakon kampanje' i 'Uloga i utjecaj društvenih mreža u političkoj komunikaciji'.

Nagradu za Najbolju fotografiju osvojit će student koji se također odluči za jednu od prethodno navedenih kategorija.

Ako se želite prijaviti za kategoriju Najbolji pisani uradak, nude se četiri teme: 'Obećanja političara za vrijeme kampanje vs. stvarnost nakon kampanje', 'Mladi i politika: Zašto (ne) glasati?', 'Značajnost neverbalne komunikacije u političkom nastupu' i 'Izborni kandidati i kult ličnosti'. 

Svaki natjecatelj može poslati maksimalno tri fotografije ili likovna uratka, dok pisani tekst mora sadržavati između 5400 i 9000 znakova s razmacima te uvod, razradu i zaključak. Dopušteno je izraziti svoja mišljenja o pojedinoj temi, ali bilo bi dobro izbjegavati tekst u obliku seminarskog rada.

Radove morate poslati na e-mail adresu natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com do ponoći 30. travnja. Svi radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Zagreb na simpoziju. Detalje pronađite na mrežnim i Facebook stranicama USKN Komune. 

Komentari na članak

Vezani članci

Zdravstvena iskaznica osobe

Obvezno zdravstveno osiguranje studenata

Ipak nije sve dobro definirano

Rok treba poštovati, a tek će se 31. listopada znati što je sa studentima koji nisu ispoštovali zadani rok.

Odlične vijesti iz CineStara za studente

Odlične vijesti iz CineStara za studente

Ugrabite jeftine studentske karte za kino već danas!

Iz CineStara stižu super vijesti za sve redovne studente. Studentska Loyalty kartica je u potpunosti unaprijeđena i to naravno u korist studenata.

Foto dani mladih

Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Brucoši dobili brojne informacije vezane uz život i studij u Zagrebu

„Informativni ponedjeljci" održavaju se u u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a jučerašnji je okupio zagrebačke brucoše.

Midas logo

Razvoj Midasa

U samo dvije godine stvoren najveći neovisni digitalni projekt u regiji; pokretači objašnjavaju kako

U samo dvije godine Midas je postao jedan od vodećih digitalnih projekata u regiji, ali i jedna od najvećih i najsuvremenijih oglašivačkih mreža u Hrvatskoj. Ovog je mjeseca oborio sve rekorde s prosjekom od 1 000 000 klikova dnevno na sadržaj i oglase.