Osmi simpozij "Mediji na drukčiji način"

Prijavite se na natječaj za najbolje studentske radove

Atmosfera s radionice

Svi kreativni studenti mogu pokazati talente u fotografiji, pisanju i likovnom radu.

Na Znastveno-učilišnom kampusu Borongaj 5. svibnja USKN Komuna (Udruga studenata komunikologije i novinarstva) organizirat će simpozij pod nazivom Mediji na drukčiji način. Riječ je o događaju kojim će se obilježiti Svjetski dan medija, a u sklopu kojeg će biti održani i natječaji u čak tri kategorije za sve zainteresirane studente:

Kategorija Najbolji likovni rad nudi tri teme: 'Politički govori: Retorika u političkoj komunikaciji', 'Obećanja političara za vrijeme kampanje vs. stvarnost nakon kampanje' i 'Uloga i utjecaj društvenih mreža u političkoj komunikaciji'.

Nagradu za Najbolju fotografiju osvojit će student koji se također odluči za jednu od prethodno navedenih kategorija.

Ako se želite prijaviti za kategoriju Najbolji pisani uradak, nude se četiri teme: 'Obećanja političara za vrijeme kampanje vs. stvarnost nakon kampanje', 'Mladi i politika: Zašto (ne) glasati?', 'Značajnost neverbalne komunikacije u političkom nastupu' i 'Izborni kandidati i kult ličnosti'. 

Svaki natjecatelj može poslati maksimalno tri fotografije ili likovna uratka, dok pisani tekst mora sadržavati između 5400 i 9000 znakova s razmacima te uvod, razradu i zaključak. Dopušteno je izraziti svoja mišljenja o pojedinoj temi, ali bilo bi dobro izbjegavati tekst u obliku seminarskog rada.

Radove morate poslati na e-mail adresu natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com do ponoći 30. travnja. Svi radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Zagreb na simpoziju. Detalje pronađite na mrežnim i Facebook stranicama USKN Komune. 

Komentari na članak

Vezani članci

Škola održivog razvoja

Šesta škola održivog razvoja

Prijavite se na besplatnu edukaciju o održivom razvoju

Udruga za promicanje projektne kulture EU klub raspisala je natječaj za besplatnu edukaciju koja će se održati u Rijeci i Zagrebu. Na natječaj se mogu prijaviti studenti i mladi koji žele doprinijeti održivom razvoju zajednice.

Predstava "Dobri čovjek iz Sečuana"

Kazališna izvedba

Studenti 3. godine igraju „Dobrog čovjeka iz Sečuana” u Exitu, ulaz besplatan

Čak 14 mladih glumaca ispričat će priču o jedinom dobrom čovjeku i njegovoj sudbini, o trima bogovima koji dokazuju da svijet koji su stvorili nije ispao potpuni promašaj.

Komunikologija u praksi 2018

Simpozij „Mediji na drukčiji način”

Postoji li potreba za integracijom svih medijskih i komunikoloških studija Sveučilišta?

Simpozij „Komunikologija u praksi” desetu je godinu zaredom okupio domaće stručnjake u području komunikologije, novinarstva i odnosa s javnošću, a poruke koje su dominirale simpozijem bile su poticanje studenata na aktivan rad u struci tijekom studija, ali i zanimljiv poziv akademske zajednice na integriranje medijskih i komunikoloških studija.

Regrutacija Ekonomske klinike

Potraga za novim članovima

Prijave na regrutaciju uspješne Ekonomske klinike još uvijek u tijeku

Ekonomska klinika prima prijave za nove članove do 22. listopada. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Nuklearna elektrana Krško

Natječaj za dodjelu stipendija

Nuklearna elektrana Krško traži stipendiste

Zainteresirani studenti diplomskih studija strojarstva, elektrotehnike i energetike svoje prijave moraju poštom poslati na adresu Elektrane do utorka, 20. listopada 2015.