Najnovija istraživanja

Pridružite se simpoziju „Peptide Chemistry Day” na Sveučilištu u Zagrebu

Peptide Chemistry Day

Simpozij će se održati u Zagrebu 19. rujna. Jezici simpozija su hrvatski i engleski, a kotizacija se ne plaća.

Peptide Chemistry Day, simpozij koji će okupiti brojne vrhunske znanstvenike i istraživače koji djeluju u područjima znanosti o peptidima, održat će se 19. rujna 2019. godine u Zagrebu na adresi Zvonimirova ulica 8. Organizira ga Sveučilište u Zagrebu želeći predstaviti nedavne istraživačke rezultate i najnovija istraživanja te isto tako potaknuti suradnju doktoranada i postdoktoranada.

Simpozij je dio proslave 350. akademske godine Sveučilišta u Zagrebu te 45 godina istraživanja peptida u Hrvatskoj. Organizator posebice poziva mlade kolege i znanstvenike da se prijave na ovaj simpozij. Valja spomenuti kako će radni jezici simpozija biti hrvatski i engleski te kako se kotizacija ne plaća.

Prijave traju do 12. rujna 2019. godine, a program simpozija i prijavnicu možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Europska komisija

Europska znanstvena zajednica

Prva hrvatska znanstvenica imenovana za članicu prestižnoga Znanstvenoga vijeća ERC-a

Milena Žic Fuchs sa Sveučilišta u Zagrebu imenovana je za članicu upravljačkog tijela sastavljenog od 22 ugledna znanstvenika koji predstavljaju i zastupaju cijelu europsku znanstvenu zajednicu.

učenje

Žene na liderskim pozicijama

IPODI osigurava stipendije za žene istraživačice

IPODI stipendije namijenjene su ženama u znanosti koje se bave istraživanjima i postat će buduće liderice. Natječaj je otvoren do 14.12, a prijaviti se mogu apsolutno sve žene koje imaju završen doktorat i želju za učenjem i daljnjim napretkom.

Studenti uživaju

Program razmjene

Erasmus zaslužan za milijun rođene djece!

Istraživanje je provedeno u 34 zemlje i u njemu je sudjelovalo 75 tisuća bivših studenata.

Pokazivanje ili instrukcije

Istraživanje u tijeku

Privatne instrukcije: moda ili potreba?

Mogu li studenti drugim kolegama pružiti adekvatno znanje?

Knjige

Međunarodna konferencija

PUBMET 2017 donosi aktualne trendove izdavaštva u kontekstu otvorene znanosti

Na novom izdanju međunarodne konferencije PUBMET predstavljaju se aktualni trendovi otvorene znanosti, uključujući otvoreni pristup znanstvenim publikacijama, otvorene istraživačke podatke i otvoreni recenzijski postupak. Posjetitelji će dobiti uvid u inovativne pristupe izdavanju znanstvenih publikacija, najbolje uredničke prakse, nove oblike digitalnih publikacija, različite pokazatelje utjecaja znanstvene aktivnosti i znanstvenu čestitost.