LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Yamaha Music School Student program

Pozovi ekipu, prijavite se i ostvarite popuste u Yamaha Music School Zagreb

Upiši jedan od sedam programa - klavir, klavijature, bas gitaru, električnu gitaru, akustičnu gitaru, pjevanje ili bubnjeve, uči  i usavršavaj se opušteno.

Upiši jedan od sedam programa - klavir, klavijature, bas gitaru, električnu gitaru, akustičnu gitaru, pjevanje ili bubnjeve, uči  i usavršavaj se opušteno.

Ako uz studij imaš želju i vremena za bavljenje glazbom, okupi ekipu i javi se u Yamaha Music School. Možda planiraš okupiti band, ili ti je ekipa nježno rekla da radiš na sebi? Radi s nama na sebi uz pravo gradivo, metodu i mentore!

 

Odaberi s ekipom neki instrumentalistički ili vokalni Yamaha Music School Student program uz popuste do 25% u moderno uređenoj glazbenoj školi u Zagrebu opremljenoj s vrhunskim Yamaha instrumentima i glazbenom opremom. Upiši jedan od sedam programa - klavir, klavijature, bas gitaru, električnu gitaru, akustičnu gitaru, pjevanje ili bubnjeve, uči  i usavršavaj se opušteno! Programe Popular Music Courses vode licencirani mentori, glazbeni stručnjaci i profesionalci poput Jurice Leikauffa, Dine Antonića, Antonele Doko, Zlatka Bebeka, Ivana Pavića, Adriana Bernobića, Joa Pandura i drugih koji svoja znanja i iskustva djelovanja u hrvatskoj glazbenoj industriji uklapaju u specifičnu YMS metodologiju.

Sustav Yamaha Music School u svijetu postoji od 1954. godine. Od tada do danas otvoreno je preko 6.000 škola u 42 države, s preko 18.000 licenciranih učitelja, u kojima se kroz ove godine educiralo preko 30 milijuna učenika. U Hrvatskoj je ovim sustavom trenutno obuhvaćeno više od 500 polaznika. Sustav je krenuo s radom 2019. u Rijeci, a od 2021. djeluje i u Zagrebu, Čakovcu i Osijeku.

Ove godine YMS Hrvatska pridružila se i Opatija/Volosko. U  idućoj godini otvaraju se i škole u Zadru i Šibeniku, a za sve zainteresirane koji su udaljeni od tih lokacija, putem online platforme također se mogu pohađati programi. Sustav nudi vokalne i instrumentalne tečajeve, grupne ili individualne, za sve generacije i stupnjeve znanja i to za djecu već od 1,5 godine života, dok gornje dobne granice za polaznike nema. Yamaha Music School prati trendove u sustavu obrazovanja te je nedavno pokrenula i Online glazbenu platformu koja nudi mogućnost pohađanja 10 tečajeva instrumenata, kao i tečaj pjevanja bez obzira na to gdje se učenik nalazi iz udobnosti svog doma. Učenje uz zabavu i vrhunske mentore, brzi napredak, uštedu vremena i virtualni pristup programu samo su neke od prednosti Yamaha Music School online platforme.
 

Jedinstvena ponuda u Hrvatskoj nudi mogućnost polaznicima Yamaha Music School polaganje ispita kroz ispitni sustav RSL Awards. Radi se o britanskom ispitnom modelu na području kreativne i izvođačke industrije koji je prisutan u cijelom svijetu, a ima i svog zastupnika za Hrvatsku. Certifikat za položeni ispit isporučuje se izravno iz Londona, a ispiti će se moći polagati u YMS učionici ili na neki od kontroliranih online načina.

Uz sve to, u ponudi je i vrhunska online platforma za učenje kao dodatak zemaljskom programu, o kojoj možete više saznati ovdje.

 

Iskoristi vrijeme studiranja za dodatno glazbeno usavršavanje koje ti ostaje za cijeli život, a sve to - u odličnom društvu. Let’s Play!

 

FOTO: YAMAHA MUSIC SCHOOL