„Istrian Tourism Competition“

Pobjednike jedinstvenog studentskog natjecanja očekuje čak 10 000 kuna

Istrian Tourism Competition

Otvorene su prijave za „Istrian Tourism Competition". Timovi od dva ili tri člana moraju riješiti poslovne slučajeve, a najbolje očekuju vrijedne novčane nagrade.

Start-Up udruga otvorila je prijave za sudjelovanje u trećem izdanju Istrian Tourism Competition. ITC predstavlja jedinstveno studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u regiji JI Europe.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a rješavaju ih timovi studenata sa svih visokih škola, veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju ga u timovima (dva do tri natjecatelja), a na kraju se za svaki poslovni slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade.      

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i općine, pa su tako sudjelovali Uniline, Maistra, Istralandia, Općina Svetvinčenat, IRTA i dr.

Sudjelovati mogu studenti svih sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i veleučilišta) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta besplatno je za sudionike, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na elektoničku adresu istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 22. travnja 2016. godine

Prijava sudionika pojedinačna je, dok će po isteku prijava sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge. Više informacija o samom projektu i načinu prijava možete pronaći na mrežnoj stranici i Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Erasmus+ Info dan

Studentsko natjecanje

Uzbudljivi pitch finalista „Pokretača“ otvoren je za svu javnost – nipošto ne propustite!

Saznajte tko će se najbolje snaći u prezentaciji svog poslovnog modela i u samo tri minute dokazati poduzetnički potencijal te pozitivan društveni utjecaj svoje ideje.

Kosi toranj u Pisi

Na današnji dan

Kosi toranj u Pisi otvoren za javnost

Ako još niste posjetili Kosi toranj u Pisi i snimili fotografiju na kojoj ga podupirete da se ne sruši, imate vremena, stručnjaci tvrde da je toranj siguran još najmanje tri stoljeća.

Akademija za obuku posada brodova

Povećanje kvalitete nautičkog turizma

Pokreće se hrvatska Akademija za obuku posada brodova

Projekt za pokretanje i otvaranje Akademije i obrazovnih programa namijenjenih budućim i sadašnjim posadama za što učinkovitiji rad i radne rezultate već je u cijelosti spreman za implementaciju, a od jeseni i za upis prvih polaznika edukacija.

Finale natjecanja TVZ MC2 2018

Studentsko natjecanje

Održano finale TVZ Mc2 natjecanja; ministrica Divjak osobno isprobala rješenja natjecatelja

Među 10 najboljih timova u završnici ovogodišnjeg natjecanja, pobjedu je odnio tim  „Electrified" i tako osvojio 10 000 kuna. Događaju je prisustvovala i ministrica Divjak, ali i predstavnici više od 25 tvrtki.

Hvar

Panel-rasprava na EFZG-u

Alumniji Ekonomskog fakulteta otvaraju pitanje očekivanja od turizma u Hrvatskoj

Za sve zainteresirane za temu turizma na EFZG-u održat će se panel-rasprava o očekivanjima od turizma u Hrvatskoj. Najave dolaska moguće su do 3. lipnja.