LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Otvoreno savjetovanje o nacrtu Kodeksa ponašanja studenata FER-a

Trenutni nacrt Kodeksa obuhvaća studentske dužnosti, prava i neprihvatljiva ponašanja. Primjedbe i prijedlozi na nacrt primaju se do 29. travnja.

Trenutni nacrt Kodeksa obuhvaća studentske dužnosti, prava i neprihvatljiva ponašanja. Primjedbe i prijedlozi na nacrt primaju se do 29. travnja.

Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu prošlog je tjedna na svojim stranicama otvorio savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Kodeksa ponašanja studenata FER-a

Trenutni nacrt Kodeksa ponašanja studenata FER-a obuhvaća dužnosti studenata, kao i njihova prava, definirana u skladu s Ustavom Republike Hrvatske, Zakonom o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti, Zakonom o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, Statutom Sveučilišta u Zagrebu, Statutom Fakulteta te općim aktima kojima se uređuje studiranje i boravak studenata na Fakultetu. Također, istaknuto je 20 točaka o neprihvatljivome ponašanju, koje se, među ostalim, tiču nepristojnih i nekorektnih odnosa, narušavanja autorskih prava i intelektualnog vlasništva, konzumacije alkohola, zagađenja okoliša Fakulteta, itd.

Svi zainteresirani mogu se obratiti s prijedlozima i primjedbama na nacrt Kodeksa u razdoblju do 29. travnja 2024. do 16.00 sati. Svi komentari trebaju se zabilježiti u obrascu koji je dostupan na stranicama Fakulteta elektrotehnike i računarstva i poslati elektronskom poštom.
FOTO: PEXELS