LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Otvorene prijave za jedinstveni Kamp za brucoše: RIBROO

Uključite se u edukativno druženje svih studenata prve godine UNIRI-a i saznajte najvažnije informacije o tome što vas čeka na fakultetu.

Uključite se u edukativno druženje svih studenata prve godine UNIRI-a i saznajte najvažnije informacije o tome što vas čeka na fakultetu.

Ovaj jedinstveni Kamp za brucoše održat će se na kampusu Platak od 28. rujna do 1. listopada 2023. godine te je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci. Studenti su podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki tim ima svog koordinatora, starijeg studenta, koji zajedno sa studentima prolazi kroz ranije dogovoreni program.

 Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina, te prije svega druženje i zabave s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje starijih studenata koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu, stoji na stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Jutarnji program prilagođen je posebnom informativnom sadržaju fakulteta koji studenti pohađaju. Cilj tog dijela jest da studenti saznaju što ih čeka nakon početka nastave, a kasnije slijede zabavne i sportske aktivnosti. Prijaviti se mogu i studenti viših godina.

Kamp za brucoše nije besplatan, već naknada iznosi 70 eur / 527,42 kn* po sudioniku što uključuje sve aktivnosti. Prijavnica se može ispuniti na dnu stranice na poveznici. 
 
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT