LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LEAP Summit

Organizatori najvećeg međunarodnog događaja za mlade u Hrvatskoj pripremili dodatna iznenađenja

Bliži se LEAP summit, veliki međunarodni događaj za mlade koji žele zakoračiti u svijet poduzetništva. Organizatori su pripremili predstavljanje summita kroz nekoliko radionica i predavanja na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Bliži se LEAP summit, veliki međunarodni događaj za mlade koji žele zakoračiti u svijet poduzetništva. Organizatori su pripremili predstavljanje summita kroz nekoliko radionica i predavanja na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj održat će se od 5. do 7. svibnja 2016. godine Zagreb na tri dana postaje domaćin za preko 1000 mladih entuzijasta koji dolaze da bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva, poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

LEAP summit okupit će u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu oko tisuću sudionika, odnosno mladih poduzetnika, studenata, profesionalaca i međunarodnih lidera iz više od 30 zemalja svijeta. Sudionike očekuje mnogo vrhunskih predavanja, stjecanje novih znanja, ali i brojni popratni sadržaji koje možete provjeriti na službenoj stranici Summita.

Na konferenciju dolaze svjetski poznati predavači iz multinacionalnih kompanija kao što su IBM, Google, Disney, Deutsche Telekom, kao i poduzetnici i investitori iz Njemačke, Izraela, Škotske, Velike Britanije i ostalih krajeva svijeta. Među njima su i Theo Priestley, tehnološki evanđelist i futurist, Andrew Grill i Harriet Ruff iz IBM-a, Seema Aggarwal, zadužena za digitalni marketing u Walt Disneyu, Liat Aaronson, jedna od vodećih osoba izraelske startup scene, i mnogi drugi.

Teme koje će se obrađivati u sklopu Summita su: eksponencijalne tehnologije, Big Data, Social Media tricks te novi poslovni modeli u digitalnoj ekonomiji. Bit će organiziran speed dating na kojemu će sudionici moći ostvariti direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima i saznati kako postati praktikant u nekim od vodećih kompanija. Zainteresirani sudionici moći će na samom događaju potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi sudionici navedenog događaja će po završetku Summita dobiti certifikat koji mogu upotrijebiti i za internacionalne natječaje.

Osim glavnog događanja u svibnju, organizatori su pripremili i Are you connected like a pro? koji će se održati 16. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje će biti predstavljen LEAP summit i sve što konferencija donosi sudionicima. Tako će se održati nekoliko radionica, predavanja i meetupova kako bi se zainteresirani što bolje pripremili za konferenciju u svibnju, a predavanja će voditi stručnjakinje iz SAD-a: Nicole Vasquez, Terra Winston i Marina Christos. Broj mjesta je ograničen, a sudionici LEAP summita imaju prednost pri sudjelovanju na događaju.

Osigurane su posebne cijene za grupne ulaznice, a za više informacija i detalja o prijavi kliknite ovdje ili pošaljite upit na info@leapsummit.com. Napominjemo da su prijave već otvorene.

FOTO: LEAP SUMMIT