LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KSET se seli

Omiljeni studentski zagrebački klub seli na novu lokaciju – uskoro kreću 'oproštajni' koncerti

Omiljeno okupljalište studenata nakon dugo godina seli se na novu lokaciju. Ne brinite, samo je privremeno – kreće obnova zgrade FER-a.

Omiljeno okupljalište studenata nakon dugo godina seli se na novu lokaciju. Ne brinite, samo je privremeno – kreće obnova zgrade FER-a.

KSET je omiljeno mjesto za opuštanje mnogih studenata, a nakon godina i godina, prisiljen je preseliti se. Uskoro počinje obnova Fakulteta elektrotehnike i računarstva, zbog čega održavanje aktivnosti u prostorima kluba nije izvedivo, iz sigurnosnih razloga. Ipak, još uvijek nije poznato gdje će se preseliti, naglasili su iz Kluba.
 

Stanje mnogih zgrada u Zagrebu koje se još uvijek obnavljaju ograničava mogućnosti pronalaska prostora te ne postoji puno lokacija koje zadovoljavaju potrebe KSET-a. Lokacija novog prostora nije sigurna, ali se svakodnevno radi na pronalasku najboljeg rješenja te se poziva sve da prijedloge podjele s članovima Kluba. U ovoj se situaciji također ističe velika povezanost i prijateljstvo KSET-a i FER-a. Fakultet je u konstantnoj komunikaciji s Klubom vezano za selidbu i logistiku selidbe te pomaže Klubu tijekom cijelog procesa.


Posebno su naglasili kako se Klub seli samo privremeno te da se prvom prilikom vraća na staru adresu, u malu kotlovnicu s adresom Unska 3, što bi se trebalo dogoditi po završetku radova na Fakultetu. Na svojoj trenutnoj lokaciji Klub se službeno nalazi do 1. listopada, a do tada će studenti i svima kojima je KSET važan imati prilike oprostiti se od svima drage kotlovnice.

Kako bi se nakratko pozdravili od KSET-ovog dosadašnjeg prostora, Klub je pripremio oproštajni ciklus koncerata "Pozdrav kotlovnici", koji će se održati od 29. kolovoza do 2. rujna. Ovaj ciklus koncerata zahvala je svima koji su kroz godine pomogli i doprinijeli Klubu: svim posjetiteljima i glazbenicima, volonterima, suradnicima i sponzorima, naglasili su iz KSET-a.


Donosimo vam čitav program

 

Utorak 29.8. – Igralom + čuvarkuća

Minimalistički afrobeat/indie sa svima dragim Dimitrijem Dimitrijevićem na basu i vokalima i ponajbolji lokalni indie emo u obliku čuvarkuće.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 8 €, a na dan koncerta upad je 10 €.

 

Srijeda 30.8. – Mašinko + Biciklić

Dupla doza već kultnog zagrebačkog punka, razuzdano i old-skul, s neizostavnom dozom samosvjesnog humora i pronicljivim društvenim komentarima.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 10 €, a na dan koncerta upad je 12 €.

 

Četvrtak 31.8. – ### i Niko Potočnjak

Buka i nasilje, primitivni u svojoj profinjenosti i profinjeni u svojoj primitivnosti. Dugogodišnji veterani planiraju šparati bubnjiće svih prisutnih još manje nego inače.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 8 €, a na dan koncerta upad je 10 €.

 

Petak 1.9. – Svemirko i IDEM

Ruke obara synth pop u susretu s pop punkom, utjecaji blještavih i šarenih 80-ih sa sirovijim krajem kasnih 90-ih, oboje u izvedbi na široko voljenim licima.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 12 €, a na dan koncerta upad je 14 €.

 

Subota 2.9. – KSET Caffe

Cijela priča završava s igračima domaćeg terena, razne generacije DJ-a iz Disco sekcije KSET-a koji će zapaliti plesni podij i pružiti svima najbolju večer koje se neće sjećati.

Cijena karte na ulazu je 2 €, a upad je besplatan za sve studente FER-a.

FOTO: KSET