Maraton karijera na FFOS-u

Od studenta društvenih znanosti do karijere u IT sektoru – Antun Matanović zna kako

Laptop

Entuzijastični magistar informatologije svojim je izvannastavnim aktivnostima, nadograđivanjem vlastitih vještina i radom postigao mnogo, stoga je vrijedno poslušati njegov karijerni put koji će izložiti u predavanju na posljednjoj postaji Maratona karijera.

Nakon iznimno uspješnih predavanja u Zagrebu, Maraton karijera ove godine dolazi u Osijek, a završit će se predavanjem na Filozofskom fakultetu. U četvrtak, 11. travnja, u 17 sati za govornicu dvorane 31 staje Antun Matanović. Studenti će imati priliku poslušati izlaganje bivšeg studenta društvenih znanosti, trenutno zaposlenog na poziciji mentora u Inchoou.

Iskustvo u educiranju novih zaposlenika, ali i ispitivanju kandidata na razgovorima za posao, pruža mu dobar uvid u potrebe tržišta rada i samim je time u mogućnosti savjetovati studente kako bi i oni pronašli posao u IT sektoru. Za vrijeme studija pohađao je developerska natjecanja i konferencije, autor je aplikacije koju Odsjek za engleski jezik koristi već niz godina, a usto se okušao i kao Java developer. Entuzijastični magistar informatologije svojim je izvannastavnim aktivnostima, nadograđivanjem vlastitih vještina i radom postigao mnogo, stoga je vrijedno poslušati kako je tekao njegov karijerni put koji će izložiti u predavanju naslovljenom Od studenta društvenih znanosti do posla u IT-u.

Njegovu će gostovanju prethoditi susret na Ekonomskom fakultetu gdje će 9. travnja od 17 sati zainteresirani poslušati predavanja Vladimira Mihajlovića, urednika časopisa Poduzetnik, i Ivana Bengerija, strastvenog putnika čiji je hobi postao posao.

O projektu možete pročitati na službenoj stranici Maratona karijera. Događaj organizira Studentski informativni kutak u partnerstvu s Arrivom, Radenskom, Mediatoolkitom i Blooming cvjećarnom, a uz Studentski.hr medijski su pokrovitelji projekta Global novine, ICT Business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik .

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/bike-cyclist-man-leisure-riding-1160095/

Tradicionalna aktivnost u Osijeku

Filozofski fakultet organizira još jednu biciklijadu

Filozofski fakultet u Osijeku organizira tradicionalnu biciklijadu, čiji je početak planiran u petak u 9:30 ispred Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

/

Predavanje vlasnika Mind Laba

Sandro Kraljević u sklopu Maratona karijera otkrio koje karakteristike krije pravi poduzetnik

Sandro Kraljević na posljednjoj je postaji Maratona karijera u Zagrebu govorio o pozitivnim i negativnim stranama poduzetništva te kako saznati krije li osoba u sebi poduzetnika.

Nenad Bakić i Zoran Vakula na PMF-u

Četvrti Maraton karijera

Nenad Bakić i Zoran Vakula inspiriraju studente PMF-a svojim karijerama

Nakon FER-a, FPZG-a i FFZG-a, Maraton karijera stiže na Prirodoslovno-matematički fakultet gdje će gosti predavači biti Nenad Bakić i Zoran Vakula, bivši studenti PMF-a. Ulaz je besplatan za sve zainteresirane, uključujući i studente drugih fakulteta.

Konferencija Jučer

Izvještaj s konferencije

Održana međunarodna konferencija "Jučer, danas, sutra"

Cilj konferencije bio je predstaviti slavističke teme kojima se bave mladi slavisti diljem Europe, podijeliti svoja znanja, usvojiti nešto novo, ostvariti nova poznanstva i pokrenuti dogovore za buduće projekte.

FFZG

Dan otvorenih vrata

Filozofski fakultet pokazuje što ga čini jedinstvenim na zagrebačkom sveučilištu

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane, s posebnim naglaskom na maturante, da se 23. i 24. veljače pridruže profesorima i studentima istog i saznaju sve pojedinosti o studiju na jednom od najvećih fakulteta u Hrvatskoj.