Maraton karijera na FFOS-u

Od studenta društvenih znanosti do karijere u IT sektoru – Antun Matanović zna kako

Laptop

Entuzijastični magistar informatologije svojim je izvannastavnim aktivnostima, nadograđivanjem vlastitih vještina i radom postigao mnogo, stoga je vrijedno poslušati njegov karijerni put koji će izložiti u predavanju na posljednjoj postaji Maratona karijera.

Nakon iznimno uspješnih predavanja u Zagrebu, Maraton karijera ove godine dolazi u Osijek, a završit će se predavanjem na Filozofskom fakultetu. U četvrtak, 11. travnja, u 17 sati za govornicu dvorane 31 staje Antun Matanović. Studenti će imati priliku poslušati izlaganje bivšeg studenta društvenih znanosti, trenutno zaposlenog na poziciji mentora u Inchoou.

Iskustvo u educiranju novih zaposlenika, ali i ispitivanju kandidata na razgovorima za posao, pruža mu dobar uvid u potrebe tržišta rada i samim je time u mogućnosti savjetovati studente kako bi i oni pronašli posao u IT sektoru. Za vrijeme studija pohađao je developerska natjecanja i konferencije, autor je aplikacije koju Odsjek za engleski jezik koristi već niz godina, a usto se okušao i kao Java developer. Entuzijastični magistar informatologije svojim je izvannastavnim aktivnostima, nadograđivanjem vlastitih vještina i radom postigao mnogo, stoga je vrijedno poslušati kako je tekao njegov karijerni put koji će izložiti u predavanju naslovljenom Od studenta društvenih znanosti do posla u IT-u.

Njegovu će gostovanju prethoditi susret na Ekonomskom fakultetu gdje će 9. travnja od 17 sati zainteresirani poslušati predavanja Vladimira Mihajlovića, urednika časopisa Poduzetnik, i Ivana Bengerija, strastvenog putnika čiji je hobi postao posao.

O projektu možete pročitati na službenoj stranici Maratona karijera. Događaj organizira Studentski informativni kutak u partnerstvu s Arrivom, Radenskom, Mediatoolkitom i Blooming cvjećarnom, a uz Studentski.hr medijski su pokrovitelji projekta Global novine, ICT Business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik .

Komentari na članak

Vezani članci

Tomislav Grubišić, Maraton karijera

„Maraton karijera” na FER-u

Od FER-ove klupe do nagrade Najbolji poslodavac i 180 zaposlenika

IT sektor na današnjem je tržištu rada „pun pogodak”. Ipak, postoji sitna razlika između onih koji ostvaruju karijeru iz snova i onih koji nisu uvidjeli takvu mogućnost. A o tome će nešto više reći Tomislav Grubišić.

Arriva autobus 2

Arriva daruje

Povoljnije autobusne karte za povratak kući – idealno za Uskrs

U mobilnoj aplikaciji Arriva Croatia preuzmite promo kod s 20% popusta na autobusne karte!

Rad na laptopu

Predstavljanje ljetnih praksi

Splitske IT tvrtke pokušavaju osvojiti studente, ali i studenti njih

– Tvrtkama je u interesu prezentirati se u što boljem svjetlu kako bi privukle zainteresirane mlade upravo kod sebe, a Split Tech City na ovaj im način daje odličnu priliku izravno doprijeti do većeg broja srednjoškolaca i studenata. – najavljuje Romana Ban iz Split Tech Cityja.

/

Predavanje na FPZG-u

Karizmatični dvojac s NewsBara otvorio drugi Maraton karijera

Drugi po redu Maraton karijera otvoren je na FPZG-u predavanjem koje su vodili Domagoj Zovak i Borna Sor, a prepuna jedvorana bila oduševljena njihovim humorom i drugačijim pogledom na svijet.

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

Radionica na „Maratonu karijera”

„Imaš minutu?”

Na trećem susretu „Maratona karijera” studenti će se okupiti na Filozofskom fakultetu 10. svibnja od 17:30 u dvorani D3. Prije glavnog gosta predavača Brune Šimleše posjetitelji će imati priliku od stručnjaka čuti kako najbolje organizirati vrijeme i povećati svoju produktivnost.