Maraton karijera na EFOS-u

Kako postati uspješan poduzetnik – objasnit će Vladimir Mihajlović i Ivan Bengeri

https://pixabay.com/photos/business-office-contract-agreement-3167295/

Peta postaja ovogodišnjeg Maratona karijera nalazi se u Osijeku, gdje će dva predavača na Ekonomskom fakultetu ispričati svoju životnu priču o uspjehu – Vladimir Mihajlović i Ivan Bengeri.

Nakon što je Maraton karijera u Zagrebu odličnim početkom nadmašio sva očekivanja, vrijeme je da se projekt prebaci i u drugi grad. Naime, novost je da će ove godine posjetiti i dva fakulteta u Osijeku, a prvi od njih je Ekonomski fakultet, gdje će 9. travnja svoja predavanja održati dva uspješnika. 

Prvi će svoju životnu priču prikazati Vladimir Mihajlović, koji će s početkom u 17 sati održati predavanje pod nazivom Nemojte biti poduzetnik?. Nakon što je diplomirao ekonomiju, gost je stekao vrijedno iskustvo u brojnim segmentima poduzetništva, a najpoznatiji je po tome što je glavni urednik i suvlasnik časopisa Poduzetnik. Osim što će pričati o svojem časopisu, govorit će i o drugim projektima na kojima trenutačno radi te o tome kako studenti mogu iskoristiti određene prilike po završetku ekonomije.

Nakon toga uslijedit će predavanje Digitalni marketing – od hobija do posla, kojim će Ivan Bengeri, vlasnik stranice Idemo putovati, piti i jesti, kroz zanimljivu životnu priču prikazati kako je ostvario da jedan zanimljiv hobi postane profitabilan posao. Entuzijastični avanturist pričat će o svojim putovanjima te vođenju svojeg bloga koji raste iz dana u dan.

Potrebno je naglasiti kako je ovo predavanje besplatno, kao i sva koja se održavaju u sklopu Maratona karijera, no broj mjesta je ograničen, tako da je za prisustvovanje potrebna prijava na sljedećem linku.

O nastavku projekta možete pročitati na službenoj stranici Maratona karijera. Događaj organizira Studentski informativni kutak u partnerstvu s Arrivom, Radenskom, Mediatoolkitom i Blooming cvjećarnom, a uz Studentski.hr medijski su pokrovitelji projekta Global novine, ICT Business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik .

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišna knjižnica u Splitu

Ohrabrivanje studenata

Nagradno putovanje za sudionike projekta "Od studenta do poduzetnika"

Aktivne sudionike dvaju dana održavanja projekta "Od studenta do poduzetnika" očekuje nagradno vikend putovanje u Osijek, u sklopu posjeta Osječkom software cityju.

Market&NG – tržište i nove generacije

Market&NG – tržište i nove generacije

Upoznajte svijet marketinga iza kulisa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

Stručna konferencija "Market&NG – tržište i nove generacije" održat će se od 6. do 8. travnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Organizatori pozivaju da se odazovete jedinstvenoj prilici.

Klub mladih

Interaktivna predavanja

"IMPACT: Split" potiče poduzetničke ideje u Klubu mladih

Šest stručnjaka iz raznih krajeva svijeta osnažit će mlade za realizaciju njihovih ideja. Pridružite se u Klubu mladih Split.

Tim "A je to"

Studentsko natjecanje

Završnicu „Smartupa” obilježile sjajno izbrušene ideje, tim s FER-a odnio pobjedu

Pobjedu na ovogodišnjem „Smartupu” odnijela je ekipa A je to s Fakulteta elektotehnike i računarstva te ekonomije koju čine Luka Posilović, Karlo Siladi, Marin Parmać, Dorjan Ljubenko i Matea Vlašić. Pobjedom su osvojili novčanu nagradu od 8000 kuna te plasman na „Startup University Competition” na razini Hrvatske.

Sudjelujte u seminaru „Poduzetnik početnik“

Poslovna edukacija

„Poduzetnik početnik” uvodi vas u svijet poslovanja

Ako planirate pokrenuti vlastito poslovanje i naučiti nešto o poduzetničkoj klimi u kojoj se nalazite, predlažemo vam sudjelovanje na seminaru koji će zasigurno odgovoriti na sva vaša pitanja.