Maraton karijera na EFOS-u

Kako postati uspješan poduzetnik – objasnit će Vladimir Mihajlović i Ivan Bengeri

https://pixabay.com/photos/business-office-contract-agreement-3167295/

Peta postaja ovogodišnjeg Maratona karijera nalazi se u Osijeku, gdje će dva predavača na Ekonomskom fakultetu ispričati svoju životnu priču o uspjehu – Vladimir Mihajlović i Ivan Bengeri.

Nakon što je Maraton karijera u Zagrebu odličnim početkom nadmašio sva očekivanja, vrijeme je da se projekt prebaci i u drugi grad. Naime, novost je da će ove godine posjetiti i dva fakulteta u Osijeku, a prvi od njih je Ekonomski fakultet, gdje će 9. travnja svoja predavanja održati dva uspješnika. 

Prvi će svoju životnu priču prikazati Vladimir Mihajlović, koji će s početkom u 17 sati održati predavanje pod nazivom Nemojte biti poduzetnik?. Nakon što je diplomirao ekonomiju, gost je stekao vrijedno iskustvo u brojnim segmentima poduzetništva, a najpoznatiji je po tome što je glavni urednik i suvlasnik časopisa Poduzetnik. Osim što će pričati o svojem časopisu, govorit će i o drugim projektima na kojima trenutačno radi te o tome kako studenti mogu iskoristiti određene prilike po završetku ekonomije.

Nakon toga uslijedit će predavanje Digitalni marketing – od hobija do posla, kojim će Ivan Bengeri, vlasnik stranice Idemo putovati, piti i jesti, kroz zanimljivu životnu priču prikazati kako je ostvario da jedan zanimljiv hobi postane profitabilan posao. Entuzijastični avanturist pričat će o svojim putovanjima te vođenju svojeg bloga koji raste iz dana u dan.

Potrebno je naglasiti kako je ovo predavanje besplatno, kao i sva koja se održavaju u sklopu Maratona karijera, no broj mjesta je ograničen, tako da je za prisustvovanje potrebna prijava na sljedećem linku.

O nastavku projekta možete pročitati na službenoj stranici Maratona karijera. Događaj organizira Studentski informativni kutak u partnerstvu s Arrivom, Radenskom, Mediatoolkitom i Blooming cvjećarnom, a uz Studentski.hr medijski su pokrovitelji projekta Global novine, ICT Business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik .

Komentari na članak

Vezani članci

Lean Startup Drill

Lean Startup Drill

Inovatori, kreativci i znatiželjnici, naučite stvarati prave proizvode za prave kupce

Lean Startup Drill prvi se put održava u Zagrebu, 22. i 23. travnja. Okupit će brojne znatiželjnike koji žele pokrenuti vlastiti poslovni pothvat i testirati svoju ideju.

Studenti u učionici

Udruga Alumni FET Pula

Besplatni edukativni program za mlade o poduzetništvu

Besplatni edukativni program „Postani poduzetnik” namijenjen je studentima, nezaposlenim i zaposlenim osobama od 18 do 29 godina starosti.

SIA2

Društveno poduzetnštvo

Otvoren projekt za studente „Social Impact Award”

Ako imate društveno angažiranu poslovnu ideju, prijavite se do 15. travnja na Social Impact Award. Sudjelujte u radionicama, razradite poslovni plan i osvojite vrijedne nagrade!

Smartup

Edukativno natjecanje Smartup

Saznajte tko je svoj poduzetnički duh pretvorio u najbolju ideju

Stručni žiti birat će pobjednike edukativnog natjecanja Smartup. Kako su studenti razvili svoje poslovne ideje saznajte 19. svibnja.

Anamarija Virant

Intervju s uspješnom gošćom Maratona karijera

Anamarija Virant objašnjava nepovjerenje prema influencerima unatoč rastu tog tipa marketinga

Na Dan žena odlučili smo se posvetiti ženama u poslovnom svijetu. Razgovarali smo s Anamarijom Virant, PR managericom u Degordianu, o karijeri, gostovanju na Maratonu karijera i izazovima u dobu digitalnog marketinga.